Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ovi jutros mamurni, ne vide na oci
Fašizam će oživjeti.
Od ovog ce samo gazda hotela profitirat.
Kakav vares majmune izbrale hdz nacelnika glupe bosnje
Jbt, k'o talačka kriza.
Nema prostora za izadaju....ukoliko neko sad napravi progresan korak Zapecetio je sudbinu ovoj zemlji. Drzavna imovina. Neovisan izlaz na more.Granica sa Srbijom i Hrvatskom..Imovina BIH u Hrvatskoj i Srbiji.Dug Hrvatske i Srbije. Ratni zlocini.Medjunrodne presude za Genocid UZPo. Ratna steeta.itd.
Jedna precizna raketa i ima da i bosnjaci i hrvati bolje zive..
Sami uhljebi i paraziti
Hrvatska izlazi iz Vašintonskog sporazuma. To je sad najveći problem. Luka Ploče se dosad koristila bez carine a namjenska industrija BiH sve šalje preko iste. RS je isto koristi. Sve što je teže od 5 tona ode na Ploče. Čak firme iz BiH naruče robu iz inostranstva i šalju dalje za EU bez plaćanja carine. Sarajevo razmišlja o napadu na Hrvatsku ali oni su NATO. Kažu kad napadneš jedno da te onda svi napadnu. Ima svega.
sto se fino pocesa kroz dzep
treba im ubaciti u hotel neru piromana i dobro sve izlaze zabarikadirati to bi bilo top. Ova zemlja bi napokon dosla sebi.
Bakir je šetao, građani Herceg-Bosanskog gradića ga dočekali cvijećem, ljubazno se pozdravljali i poželili mu dobrodošlicu.
Formiranje treceg entiteta, podjela Bosne.
E cuj setao , pa jel moguce ! Vjerovatno nikad neljetuje u Neumu kad je nagodisnjem
koliko li će leći na hotelski račun para.bar duplo više..
šta li će da se rodi danas .Bake u zimnoj jakni.U Neumu ljubičice počele ,i kaćunovi.
Najbolje bi bilo ovaj hotel zakatanciti, obmotati elektricnom ogradom, bodljikavom zicom, sve dobro zabarikadirati i baciti kljuc u more