Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar Gras nije javno komunalno poduzece? Za propuste pslovanja odgovaraju zvanicne strukture federacije ili kantona ili sudije-sutinje koje su poslovanje kao i kontrolirale \"po sluzbenoj duznosti\".
jes jes ko je vidio da se placa potrosena struja, sramota ja bi odmah otpustio sve u EP....
.ebala ti pitarska bagra sve po spisku, ima nas i manijaka ovde
majmun ti je tata koji te u neznanju napravio,imali bi love da ne pokradoshe boga oca.zar smo zaboravili afere od prije godinu dvije kad su lafo kupovali mjenjace za tramvaj po 10000KM ,metle po 200KM....i nikom nishta jer zaboga tu je odgovornost kantona.drze monopol i ne daju centrotransu da uvede svoje linije....
Hocete da se vozate tramvajem,trolejbusom autobusima dzaba a necete da placate kartu,normalno da nemaju da plate.. I fol mrzite revizore samo zato sto ljudi rade svoj posao .. Majmuni jedni kretenski,gamad od ljudi,cigani..smetljari !!
nije to brankoviceva vikendica...to mu je od tetke :D a stan je od zaove :D
Sta ce Mehmedic najveci lopov koji postoji j... on sve svoje!!! Najlakse je po radnicima, neka Brankovic proda svoju vikendicu i neka plati!!!
ma šta ima veze, sad će mehmedić da se slika i da plati al iz čijeg džepa?
Ovaj GRAS je smjesan kako ih nije stid traziti karte u tramvajim zimi kad se vozis isto ko da si na motoru puse sa svih strana :) i sada su fol postavili revizore na svim vratim da kontrolisu karte a ustvari samo prave guzvu. Treba Centrotrans da preuzem ovo!!!
a kad treba rudnicima platiti, onda su zadnji
ovi iz EP fakat samo zebavaju!
a kako jadnici da plate kad pitarska bagra nece da placa karte,sve bi vas ja u cuzu ko nema karte,onda b svi i placali karte pa bi i ovi imali cime platit struju
Iskoristi zdravlje prije bolesti
Obicnoj raji radi marke duga iskljuce struju, a ovima tolerisu i po 30000KM, i jos imaju obraza da se dogovaraju, a mi kad odemo u lopovsku elektoroprivredu prvo ti kazu plati pa cemo razgovarati. Trazim domovnicu, papire, garantno bilo sta samo da bjezim iz ovakve drzave.
....interesantna logika...ako im iskljuce struju, onda skoro da nema vise prihoda grasu...znaci nema naplate duga...