Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mamu Vam ebem lopovsku.Radim nisam osiguran.Poslije januara napustam ovu lijepu zemlju.Lopovi...
Ja ne bi ovom narodu dao ni marke ni penzije ni plate kad nece da izadje da srusi ovu stoku sa vlasti..
novalic smanjuje penzije,ljudimau profitnim firmama smanjuje plate kroz granske kolektivne ugovore.ostavka sto prije
MI moramo nesto uraditi...a ne gledati kako nas vuku za nos! Donose zakone da i u penziji mogu "zasluzeno od svog rada" uzivati! Njima, koji imaju plate od nekoliko hiljada, ovaj zakon donosi korist! Njima,a ne nama! Pa dokle cemo ovo gledati i trpiti????? Nista se izborima ne moze postici,oni ce opet glasove kupovati!!!
Ne znam kome služi informacija koja nije kompletna. Šta ko nema prosječnu platu, je li ti bodovi dovode do toga da svako ko navrši 40 god. staža ima zagarantovano 526 KM, makar sam ja tako razumio od ove poluinformacije.
Prijavite i nas iz dijaspore na 830km plate. Da vam mozemo mjesecno uplacivati stoju eurica, da bi stekli i bh penziju. Ne bi vam zauzimali radna mjesta a pio/mio bi se punio. :D :D :D
Šta ako imaš platu 1400? Jel to 1 bod ili 1,8 bodova ? Jako bitno !!!
1,8. za sve preko prosjecne plate povecavaju se bodovi..
A šta ako neko ima platu 1400 .. jel i on dobije 1 bod ? Ili 1400/800 = (odokativno) 1,8 bodova ?
Rintaj i radi 40 godina i kad trebas da odmaras, onda opet gledaj kako ces kraj s krajem sastaviti i bori se za opstanak. Eeee koji ste vi lopovi Boze sacuvaj, dokle cete narod budalama praviti.
Ide smanjenje penzija, hvala sda-sbb-hdz na reformama
530KM ? Koji jad. Jad i Čemer.
@BiHer Ne daj Bože nikome. Skoro pa je bolje da nisi živ nego da su ti tolika primanja. Ovo ti je da jedeš i da sjediš ispred kuće. KATASTROFA!!!
Kako to da žene mogu ranije u penziju, to je diskriminacija protiv muškaraca, pa onda smo na statistici da su žene manje plaćene ccc.
krampove bi ja vama dao stoko