Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Preko 60% na plate?
Pa plata jednog našeg člana Predsjedništva je skoro dvostruko veća od plate Aleksandra Vučića, Predsjednika Srbije. A naših članova Predsjedništva je još troje. Svaki ima svoj vozni park, svoju grupu savjetnika, itd... Pa ti skontaj.
Zar ne rekoše SDFA da su svi isti i da nista ne moze drugacije? Evo usvojise budžet bez povećanja plata sebi a uz povećanje radnicima. Meni je ovo za pohvalu, za promjenu nesto i pozitivno.
Kojim radnicima, samo svojim uhljebima da se razumijemo.Rade sve ono sto su prije izbora obecavali da nece.
Ukidanjem kantona stedimo 5 milijardi godisnje.
trebalo je smanjiti plate i ukinuti alcize i pdv smanjiti, razlikom subvencionirati taj nedostatak. svi sretni ovce na broju. ali jok nema nista ovdje pozitivno
Ja i? Jeste li uvećali sebi plate!? sve je ti to od previše nameta narodu i skupog glupog PDV. Eto vam vaše astronomske plate ode narod u Europe. Ko zadnji izađe nek ugasi svijetlo. Ja sam februarsku platu dobio 650BAM sa toplim obrokom. To je BiH.
Nisu
Kako sebi budžet po hitnom postupku da ste tako ažurni za sve valjda bi bilo makar malo bolje
NEK STE GA MRECNULI
Samo ma malo je to trebali ste na 2 Milijarde i onako opljackate to od naroda.