Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma zaustaviti sve,saobracaj,bespotrebno izlazenje sve,bolje je i to nego da nam se desi kao Italiji,bolje da sjednemo mjesec dana nego da krepajemo po ulicama i da gledas osobe koje su ti drage da umiru a ne mozes nista pomoci.pa kad nam se desi kao i Italiji onda ce biti a sto su ovo sto su ono.ZATVORI SVE I ZACRTAT SVAKO SEBI DA MORAMO MJESEC DANA SJESTI DA SE OVO ZAUSTAVI,JEDINO TAKO MOZEMO SUZBITI OVU BOLEST.
Osvježenje u doba korone
Nemojte se preforsirat..
SadeN neš u Minhen,đe si tu si
Evo i ja podržavam ali moju sliku ne objavljujete ???
Koje mjere...Ublehasi na izmišljenim radnim mjestima i dalje puna plata a Robovi na odmor i cekanje..do smrta....Au...Corona je super...bio kokuz ili milijarder..jednakost za sviju!
ja članka i g*vana...
hvale se ljudi sami a nije ni pocelo jos
Vidi Denisa sjetio se da postoji! Dosta nam je ovih pametnjakovica!!!
Ruku na srce, ali niko ništa od vas političara ne radi osim Radončića!