Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj sbb barem nije stao na stranu ostalih politicara nego na stranu naroda.... pa kako god!!!!
Najlakse je napustuti, i ne raditi nista, krv Crnogorska! Da se radilo o povecanju placa koje bi i njih zahvatilo onda ne samo da bi prisustvovali nego bi i glasali, koja su to govna ona Radonciceva, kako ih je ustrojio, a nisu svjesni sta ce im pociniti kada mu dodje vrijeme da kaze zbogom Bosno!
I vi bando napolje, dosta je bilo vase tiranije.
Posoji sumnja u realizovanje ovoga sto se u prdstavnickom domu dogovore.jer neozbiljnost i neodgovornost federalnog ministra sigurnosti je prevazisla svaku mjeru.Tako da svaki pokusaj nekakve zastite pada u vodu...
Neodgovorna stoka SBB-ovaca !
Kako vrijeme prolazi, narod sve vise zna pravu istinu a to je da Fahro nije poduzeo nista da zaustavi rusenje institucija BIH iako je mogao da to uradi. On je huskao i placao huligane da to rade. Vidi se da nije rodjen u ovoj drzavi i da ga boli briga za nju, on se samo brine za pare i moc kako ne zavrsio u zatvoru radi svojih kriminalnih radnji.
Narod ce da dode sebi kad se sazna istina,da im se sa zivotima igra njihov ministar sigurnosti.
Grozna neozbiljnost od strane SBB,ovo su sve prouzrokovali i onda se povukli pred problemom koji su izasli pred njih.Izgleda da je Radoncic neprijatelj ove drzave,ovakvi stavovi to pokazuju.
tesko ce to biti pored onakvog ministra (ne)sigurnosti koji radi sve da pogorsa situaciju i preko svojih 'igraca' zloupotrebljava proteste gradjana pokusavajuci osvojiti koji jeftini politicki poen
Prioritet je da kriminalce i lopove smjenimo i da ih kaznimo za sve sto su nam ucinili.
Osigurati funkcioniranje svih institucija i krenuti u nužne reformske procese! Naravno nikako ne bježati od odgovornosti i problema i nikako se ne ponašati kao propali režiseri haosa tj SBB i po njihovom šablonu kukavički se povlačiti!
Ne postuje Fahro ustavni poredak jer nije u svojoj drzavi, nek odseli nazad kuci u Sandzak i on i ovi supci od zastupnika!