Komentari (305)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HARAM VAM BILO
Umjesto da se raspravlja o cijeni goriva, o povisicama politicarima po 500 maraka, o inflaciji, narod vrijedja i psuje ugrozenu skupinu stanovnistva LGBT koja samo zeli osnovna građanska prava. Svi se mozete strpiti jedan dan u godini da ne izlazite da bi nasi sugradjani odrzali paradu i izborili se za svoja prava.
haram bilo, alah je najveći, akobogda... i to je to od bošnje.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Povišica veća od penzije, ali ako ćemo iskreno 'karma is a bitch'. Upravo nam penzioneri dobrim dijelom i biraju ove jade vec 30 godina
Pišaj po sirotinji
U ovoj zemlji oni sa narodom rade šta hoće, to im je narod odobrio. Šta god da urade zuji 2 dana i narod se ušuti tako ke za sve pa i za ovo. Zato svi hoćemo bolje i drugačije ali se na izborima prodamo za 100 KM. Zbog toga ćutimo i trpimo sve njihove odluke a i cilj je da se naljutimo i da ne izlazimo na izbore i to je jedina mogućnost da isti ostanu. Ja na sljedeće izbore izlazim i glasam za anonimuse.
kaze Fadil, povecali su penzije i jos ce jednom (valjda do izbora). oni sto imaju minimalne penzije, koliko su dobili vise...10-20 maraka, ni toliko. Kad sebi povecavaju, ne stede i tu se nekako brzo usglase.
U sred inflacije, narod grca i koprca se da prezivi, nece da pomognu narodu, dignu sebi plate za 500KM. Ja prosto ne vjerujem 😅
Sta ovi poltroni placu sto je onaj go, kad oni izvadili cunu i pisaju po svima godinama.
Protiv povećanja plata su glasali: Damir Arnaut, Nermin Nikšić, Saša Magazinović, Nada Mladina, Zukan Helez, Predrag Kojović, Aida Baručija i Mirjana Marinković-Lepić. Zakljucite sami za koga cete glasati u oktobru?
Za povećanje plata glasali: Denis Zvizdić, Nebojša Radmanović, Adil Osmanović, Safet Softić, zatim Edin Mušić, Snježana Novaković-Bursać, Ljubica Miljanović, Dragan Bogdanić, Obren Petrović, te Šemsudin Dedić, Halid Genjac, kao i Mijo Matanović, Darijana Filipović, Borjana Krišto, Vlatko Glavaš, Dženan Đonlagić, Zlatan Begić, Jasmin Emrić, Nikola Lovrinović, Alma Čolo te Predrag Kožul.
Protiv povećanja plata su glasali: Damir Arnaut, Nermin Nikšić, Saša Magazinović, Nada Mladina, Zukan Helez, Predrag Kojović, Aida Baručija i Mirjana Marinković-Lepić. Zakljucite sami za koga cete glasati u oktobru?
Gdje je Konakovic da objasni zasto je Zvizdic takodjer glasao za ovo????
Pa jest I treba da mogu jesti u nusretovom restoranu onom sto je otvorio u londonu
KLIX, moze li info ko je glasao ZA, a ko protiv? I ove neopredjeljene???
za lijeka vam trebalo
O mater vam
Za lijekova im trebalo, ako prođe sad ista vlast treba pakovat kofere i bježat definitivno. Nece da ukinu akcize na gorivo al.sebi mogu 500 KM povecat platu. Smradovi
Tko ostani u ovoj nakardnoj drzavi nije mentalno zdrav. Tko moze neka bjezi i spasava se.
nemoj fadile.pojeftiniti hljeb ...tako pomazes bogatima....