Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovoj Pandurevićki dovoljno samo kesu na glavu nabiti
Boga mi mene bi bilo sramota da me vide sa skupim telefonom u parlamentu, a narod za kifle nema. Parlamentarci na zapadu biciklom dolaze na posao, a u nas parlamentarci u Porscheu.
kako je odvratna ali kako bi je pojebao da ne može na noge
Bogami i SDS se modernizovao, prije su narodni tribuni sricali ćirilicu sa minobacačkih sanduka drvenih ... i kompleta za ličnu zastitu, a sad digitalno pa samsung bog te mazo ...
Najbolje bi bilo da vi svoj program lijepo kodirate, pa ko hoce da mu vi ispirete mozak i glumite nezavisno i kakvo sve ne novinarstvo, vas 800 ( sad ko iz topa znam tri jame gdje radi manje rudara ) i ko hoce da vas gleda i vase televizije FTV BHRT RTRS - da vam onda i placa, i skinete mu scramble i nek gleda dok se boje ne rastope ... A vi iz parlamenta javite narodu da ste UKINULI taj harac pa da i mi nesto pozitivno vidimo iz te zgrade.
pandurovicka prije par godina bi dobra milfaca sad ni za otiraca nije
ko i svaka srpkinja dobro samo za zeganja deri i ostavi kad se istrosi
Nedam za ono smece od programa ni marke
nek vam matere placaju rtv takse