Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I sta kazu sta su usvojili, ima nesto konkretno vidljivo i opipljivo? Jesu li uspjeli probuditi ono govedo prije glasanja hahhha bilo bi glupo da on ne glasa kada je onako budno pratio sjednicu i tacke dnevnog reda hahahahahah i spavaci glasaju zar ne
Svaka cast vladi FBIH ☝🇧🇦
Skupljam grijehe 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 od onih koje cine grijehe ne mozes se ogrijesiti nikada i nikako ma sta god uradio pa cak i da ga ubijes nikakav grijeh neces upisati. Ali jedino ces od govna ruke ukaljati i to je sve
Kako je krenulo, još malo pa ću ja na kraju mjeseca plaćati firmi gdje radim
A gdje radis?
Smanjite plate parazitima 50%. I ukinite korištenje službenih vozila. Brukamo se pred svijetom svi od ministra do onog u opštini koriste službena vozila.
Treba odmah ublazit ove mjere pustit ljude da rade. U srecu se uzda lud a pametan u svoj trud
Ja definitivno sad nemam vise nijednu dilemu zašto nas zovu glupi Bosanci
Koga ili šta su sačuvali u 25 godina? Lopine
Pustite vise ljude da rade,pomrijet cemo ko zohari..Sklonite ovog retardiranog Solaka, sa ovim bolesnim mjerama. Kaze onaj u parlamentu ima platu 5000km CC, i odrekao se pausala 600km..Siluju nam mozak. Zar nemamo nimalo vise SAMOPOSTOVANJA i gradjanskog bunta!!! Svi bi trebali izaci na ulice!!!!
ako moj poslodavac uzme milione, hoce mi dati postotak? hoce da ne kazem sta, nego i dalje po starom, sta ba vi spasavate, vama je jedino sminka ovaj naziv "korona-zakon"
radnici i obicni narode spremite se na kataklizmu koju ce vam prirediti vlada federacije po hurticevim instrukcijama a vidjeli ste kakav odnos ima svjetska banka jednostavno da mali budu jos manji a veliki jos veci
Ovi koji odlucuju su tu jer smo ih mi birali i sad nam je tako, s njima se treba raditi. Svim kriticarima preporucujem da urade isto sto i ja, da kriticki procitaju odluke vide da li su osteceni u nekom aspektu i da li je neko beneficiran na stetu drugih te da uloze zalbu individualnu ili kolektivnu ako nadju probleme. Takodjer, kao u mom slucaju, ako ne mogu naci dokument ovog zakona da ga traze od svojih lokalnih organa vlasti, poznanika itd. na uvid.
Naj veci neprijatelj Bosnjaka je SDA stranka predvodzena kabadahijama ,ubicama ,seoskim varalicama pod laznim prekrivacem zastitnika Bosnjaka i velikih Muslimana.U ove ramazanske dane molim Uzvisenog da nam se smiluje i dadne nam izlaz iz ovih bezizlaznih situacija u koje su nas doveli i da nam se smiluje i skloni ih sa vlasti.Amin.
Spašavanje redova Fadila.
Oskar za specijalne efekte i originalnu priču.
Drzava BiH mogla bi se ugledati na Kosovo, daju 130 eura svakom stanovniku. Zanimljivo
Šta smo mi, obični građani (ne uhljebi), radnici, poslodavci (ne tajkuni) dobili ovim zakonom?
je li spas privrede ili je spas pojedinaca poput vlasnika Binga, Hife, Stanica i dr je li spas za novalica kojem su firme skoro bankrotirale ili je ovo spas za male privrednike koji cine 80% privrede BiH ali ove pojedince boli dupe za ove male privrednike dajte sve samo ovim odabranim pojedincima a ostale kao i natod ko jebe ionako im nisu bitni osim kad trebaju dati glas kriminalnoj sda
Hvala na zakonu. Cim prodje korona selim se odavde u Australiju. Ponajvise hvala Dilfasu, Covicu i Trezorasu Kirbasu. Preporucujem i ostalima sa se lijepo zahvale i da se svi iselimo odavde, a pogotovo ko je mladji i ima priliku. Hvala lijepa!
Hvala na zakonu. Cim prodje korona selim se odavde u Australiju. Ponajvise hvala Dilfasu, Covicu i Trezorasu Kirbasu. Preporucujem i ostalima sa se lijepo zahvale i da se svi iselimo odavde, a pogotovo ko je mladji i ima priliku. Hvala lijepa!