Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljekari opet izvisili...jasna poruka što federalna vlast misli o ljekarima
dok god glupi narod misli da su ova govna bogom dani i da nema izbora da glasa za koga hoce a ne za koga treba bit cemo smjesni sami sebi...dozvolili smo da nas ovakvi zohari vode preko 20+ godina i sve ide na gore dok oni uzivaju od para i benificija...fuj
šta je sa inicijativom za život bez boli koja bi omogućila djecu sa dijabetesom da imaju pravo na mjerače šećera u krvi? hebe mi se za vaše amandmane - djeci je život ugrožen! reagujte!
Sve ovo što rade je šprdancija. Isto sad mi odemo na kafu i samo šprdamo se! Njima je sve to zajebancija! Kad je ko pričao kako privatne firme ne rade ništa po zakonu, kako policija uzma samo pare. Sve su to staronje ljudi koji samo gledaju svoju guzicu. Kad ste pricali o temama koje unistise drzavu, nikad! Nego samo ste skrenuli paznju na NATO, EU, i ta sranja gdje normalne drzave izlaze!
Damir Masic, kakav licjemer, pobjegao u misju rupu i udobne fotelje i opoziciju i sada on pred kamerama prica nesto o gradjanima kako se niko o njima nebrine. Kako ima obraza da se pojavljuje pred kamerama?!
nista pametno da ga .ebes ....