Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesu li to Federalci prepisali Alijinu deklaraciju.? Izgleda da jesu. E,dragi Bosnjaci evi vam jedna stara: \'\'Grmi ,sjeva,vrjeme se mijenja, Srpska ce se odvojiti tu govora nema \'\' A tu svoju deklaraciju presavijte u tabak /tubu pa dajte Lagundziji da je pusi ko sto pusi Dodikovu kitu !.
Ukinite nam porez na j.e.b.a.c.i.n.u posto vas mnogo handrimo !
\"Poglavlje vladavina prava\", a ovi se ustoličili na kršenju vladavine prava loool To samo u Bosni može biti. Ekipa koja tvrdi da je 5 1/3 od 17 se poziva na vladavinu prava ha ha ha Ma bravo.
PRIDRUZITE SE FACEBOOK GRUPI... SREBRENICA - LAZ KOJA TRAJE!!!! PRIDRUZITE SE FACEBOOK GRUPI... SREBRENICA - LAZ KOJA TRAJE!!!! PRIDRUZITE SE FACEBOOK GRUPI... SREBRENICA - LAZ KOJA TRAJE!!!! PRIDRUZITE SE FACEBOOK GRUPI... SREBRENICA - LAZ KOJA TRAJE!!!! PRIDRUZITE SE FACEBOOK GRUPI... SREBRENICA - LAZ KOJA TRAJE!!!!
BiH = ЕU = 卐 BiH = ЕU = 卐 BiH = ЕU = 卐 BiH = ЕU = 卐 BiH = ЕU = 卐 BiH = ЕU = 卐 BiH = ЕU = 卐 BiH = ЕU = 卐 BiH = ЕU = 卐 BiH = ЕU = 卐 BiH = ЕU = 卐 BiH = ЕU = 卐 BiH = ЕU = 卐 BiH = ЕU = 卐
Blago nama.
Vidi Svetozara što se smiješi u galeriji.fuj,izdajnik sdp-ovski.
PRIDRUZITE SE FACEBOOK GRUPI... SREBRENICA - LAZ KOJA TRAJE!!!! POZDRAV BA.LIJE
Ovi balintosi su stvarno sebi umislili da su oni neki faktor koji moze drugima nesto odredjivati...hihihihi, kakvih dalabu sve ima...
jel\' mogu Hrvati blokirat ovu odluku u Domu Naroda,čisto da se nešto događa ,eto da i mi malo nerviramo Zlaju??
Kad cemo mi na referendum za ukidanje GENOCIDNE TVOREVINE i FEDERACIJE?
Nabio se Zlaja Dodiku na jaja, pa nece da sidje-da vidis belaja. Pljeskala mu cjela Sarajevska raja, Zlatogul im veli-ovo je meraja !
I da je državni parlament donio ovu deklaraciju, i da su je potpidali dodici i čovići ja ne vjerujme da će išta biti od toga
Kad covjek posmatra ovo sve s neke distance, tesko je izbjeci sustinu cirkusa u BIH. Svi vi koji gajite nacionalisticke ideje, jednog dana vas nece biti i ova zemlja ce prerasti u kavlitetnu drzavu. BIH ce opstati kao i vijekovima do sada.
Ja ili sam glup pa ne kontam sta su ovi usvojili ili se oni prave glupi kad je ovo vec sve negdje navedeno i usvojeno??? Prepisali par recenica iz ustava,par iz programa stranaka i kao opet nesto usvojili?Koje prodavanje magle,kao nesto rade i zaradjuju 7-8 000 KM mjesecno!?
Ovo utuši , nemre se izdurat.odo kuči i hebo i sve .joooj Tito dje si!