Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E super...to smo i ocekivali. Evo ko ce da trosi, jer ima od cega da se ona milijarda nadoknadi i da nam BDP slucajno nebi pao (a vec je pao). Uh, zaboravio sam, oni ce ipak da trose reprezentacije, a to se ne racuna kao trosak (samo kod nas, bar ne kao realni).
Politicarima dati prosjecne plate pa da vidimo koliko ce njih ostati da se bavi tim poslom. Nemogu se oni boriti za narod kad neznaju kako je zivjet od 700 KM mjesecno. Ako smo u govnima onda smo svi u govnima a ne samo obicni gradjani a politicari vozaju auta od 100 hiljada i skuplje
Lesinari zar je moguce da se i oni odreknu da sebi nesto umanje.
Sami predlažu i usvajaju zakone tako i svoja primanja i benificije.Njihova primanja bi trebalo da ovise o primanjima u realnom sektoru i nikako viša eventualno ista ili što bi bilo realnije nešto niža jer puno manje rade.Ovisnost o realnom sektoru zato što je jedini zdrav i zavisi o sposobnostima da proizvedeš i prodaš proizvedeno na tržištu.Tada bi se oni borili da donesu zakone da realni sektor koji je nosioc svega napreduje.
Banda LOPOVSKA !!!
sve na lijekove otislo amin, haram vam bilo, socijalna politika misaona imenica a primanja vam kao da se menadzeri u mikrosoftu
Sa koliko godina starosti stiću pravo na penziju.65 70 75 god.
Sa 35.000 na 10.000 !? Većina građana ove zemlje ne zaradi ni tih 10.000 cijelu godinu...
na sljedecim izborima glasam za Damira Arnauta u kojoj god stranci bio