Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
predlozili sad kad znaju da svaki prijedlog pada na glasanju... sta ste cekali sve ove godine, cak ste i vi na ranije prijedloge glasali protiv
Neće se pdv-om oporezovati kladionice već oni nesretnici koji uplaćuju tikete. Mislim, nije mi ih žao, ali poanta je da oni koji zarađuju milijune plate porez, a slažem se s Magazinovicem da pdv nije najbolji način. Trebalo bi uvesti poseban porez po svakom objektu, veći porez na dobit itd.
Neće da pune budžet haram parama...pametni
Suplja zelena demagogija ko fol sjetili se naroda a dobro znaju da niti jedna odluka ne moze proci u Domu Naroda jer ce kamenjarski srbi inace vjeciti koalicioni partnei zelenih to oboriti. Sjeme izdajnicko da se zatre slunti sto proda Dom naroda!
Za ovo vremena sto su na vlasti, jesu li uopste ista razmatrali?