Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obavjestavamo sve poslanike da je sjednica Doma otkazana ! Hvala
KUkić će dobiti KU.r.čioju će popushiti zajedno sa Zlajogluom i njegovim reketašima, atentatorima i crnokošuljašima. To je sve što će dobiti, ali pošto će K biti veeelika... Dobar vam tek, bagro fašistička!
nije zlatko kriv, a nije ni kukic.. eto borisa tadica, pa ce preporuciti dodiku da kukic bude i da se vijece formira, amerika je stisla sve, nema sad bjezanja, radit ce kako im se kaze, a vijece ce biti formirano.
@bluesocket Budi objektivan. Zlatko ne upravlja socijalistickim sistemom, pa da njegova rijec bude zadnja. On je danas meta bosanske desnice (HDZ, HDZ2, HDZ3,. ..SNSD, SBiH, i sl.) za produzetak krize. Oni ce stalno biti protiv svega sto donese platforma, bez obzira koliko to super-inteligetno i racionalno za nas bilo. I potpuno je normalno da neko ko povrsinski gleda situaciju, krivicu SDP-u daje.
A ti glasaj za Dragana... biće vlasti ako tada i dalje bude fercerala koalicija dragan-milorad-haris...
NISTA OD OVOGA!! HVALA ZLATKO da jos uvijek nemamo vladu. moj glas vise neces dobiti