Komentari (163)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da treba kodeks, da ga je bilo kad sam ja studirao mozda bih vise i ucio haha, sala, samo red i drugacije ne moze, ne mozes u ministarstvo u sorcu i minjaku, naravno da ne treba ni na univerzitet, ako ga dozivljavas ozbiljno
glupost, sto je bitno ? ako neko dodje u papucama sta to tebi smeta
Gluposti pričate profesori i pravite reklamu Zahiragiću! Niko ne podržava seljakluke, papuce, trenerke i golotinju na UNSA - moja podrska za lika koji je nikada nije imao od mene.
Gdje si SDA BOTU prijatelju od ZAHIRAGICA.
Tako je. Na fakultet, pa kad zavrsis presvuci se u wc-u i onda u kurvaluk. Treba da se zna za red neki hebiga
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da me na faksu ceka neka velicina od profesora ili profesorica, da kazu koju pametnu, da rade ono za sto su i placeni mozda bih i razmislila o kodeksu oblacenja. Ne moze meni profesorica sjesti na katedru, rasiriti noge, mahati sa dekolteom do pupka i onda nama studentima/studenticama da pametuju oko oblacenja?
mini suknja ne moze, a podvrnute hlace mogu????!
ni na jednom drugom univerzitetu u evropi ovoga nema, umjesto da se fokusiramo na unaprijedjene obrazovnog sistema mi se bavimo glupostima
jel to neki "abu hamza" fakultet
ma mogli ste napisat da žene dolaze pokrivene a muškarci u trofrtaljkama, što ste beze pisali ovoliki tekst...
Sto da neka treba sa dekolteom i minjakom dodje na faks i lagano prodje, dok mi kuronje moramo jedni drugima dudlat. Cista DISKRIMINACIJA!!!
znao sam da ćemo se baviti nekim suštinskim stvarima ...
Tako radi taj Zahiragic, danas oblacenje sutra zabrana zenskom spolu da studira. Prekosutra zabrana zenama da voze auta.
Odzvonilo je dopicnjacima na ispitima
Možda bi ovome kretenu Haris Zahiragić i "njegovim" iz SDA najviše odgovaralo da studentice idu na fakultete pokrivene koje kakvim nikabima ili hidžabima što je u tradiciji radikalnog islama i nekih arapskih zemalja? Naravno, to pravilo ne bi važilo za članove njihove porodice.
Čuj ove debele mirculje Durakovićke, salvom sam njoj "akademski pismenih" izraza daje školski primjer kako izgleda predrasuda prema drugom i drugačijem, a davanje jedne inicijative na javnu raspravu naziva "jednoumljem koje odvodi akademske slobode i kritički duh djelovanja i razmišljanja u potpuni sunovrat". Debelu je babo, inače bivši funkcioner komunističke partije, dobro naučio kako treba nakititi optužbu protiv disidenata i "onih" elemenata.
kodeks odijevanja je skriveni profil kodeksa kontrole misli koji i jeste stvarni cilj rukovodstva univerziteta, tj. političke ispostave države.
Ovog SDA uhljupa treba sto prije udaljiti sa UNSA.
Ovaj Zahiragić je jedna od većih budaletina ... Naravno, takvi su mu uglavnom svi partijski sudrugovima .... Od kretena samo kretenizam možeš očekivati ...!!!
Kodeks mora postojati, ali ne smije biti krut. Instagramuse bi momentalno vraco sa vrata. Frajere sa utegnutim tolama i majicama sa dokolteom do pupka isto nazad. Mogu trofrtaljke. Vjestacki nokti crveni rozi zeleni, nazad. Kilo sminke nazad. Tacno bi postojali ljudi koji bi bili zaduzeni da ti pridju i upisu te u zapisnik. Sljedeci put napravis prekrsaj samo fino ga/je ispratis do vrata