Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I Sulejman Tihić iz SDA je bio logoraš, ali u drugoj državi sadašnjoj. Nema ga na slikama, a i njega bi trebalo izbaciti iz Parlamenta, naglavačke, po mogućnosti. Podrška logorašima u borbi za njihova prava! Lustracija za sve koji su od strane neprijateljaa bili zarobljeni makar jedan dan, uključujući i Slučajne prolaznike.
mi smo na ulici, mi smo niko.
Zašto su se mlatili u ratu kad sada zajedno protestvuju i bivši vojnici i logoraši sve tri etničke skupine
mlatili su se da bi ti mogla sad mlatiti praznu slamu na portalu glupačo
ma ne daju foteljaši da im se iko približi foteljama, oni su ih kalupili za svoje pozadine
ama sta hocete od ove drzave ? prostli ste grozne stvari i sta sada sto ste prosli grozne stvari treba vam dati stan kucu vikendicu i penziju ? PA ODAKLE ? ODAKLE ? ima vas i demobilisanih boraca vise nego radnika u ovoj drzavi ... ajde razlaz vise ! Nemam ni ja nikakvih prava pa sta sad ?
Kakvi demobilisani borci. Pa rat je završen proje 18 godina. Ako se do sada nisu snašli ..... Ja sam rođena 1995 pa već radim
Ovo je tuga,ovi gradjani su napaceni,treba stati vise u kraj ovimlopovima i mafijasima koji nas vuku u propast 17 godina,jel dosta vise?Videl ovo gradjani zasto se nedigne revolucija protiv ovoih izdajica???
Na sjednici je razgovarano o aktuelnoj političkoj situaciji, s posebnim osvrtom na ispunjavanje uslova za nastavak aranžmana sa MMF-om i samim tim sprječavanje fiskalne destabilizacije naše zemlje, te rekonstrukciju Vlade Federacije BiH.
Dom naroda je odobrio i prijedlog delegata iz hrvatskog naroda Josipa Perića da federalni premijer Nermin Nikšić uputi za 30 dana zahtjev za osjenu ustavnosti ovog zakona. To ne odgađa primjenu Zakona, izjavio je novinarima premijer Nikšić te obraćajući se delegatima Doma naroda, rekao da su današnjim usvajanjem, odblokirali narednu MMF-ovu tranšu. Doznaka tranše će očuvati fiskalnu stabilnost Federacije i cijele BiH, naveo je premijer.
Odavno se nad ovim narodom vrši tortura. Ali šta češ kada je narod postao mazohista i sve samo gura u sebe !!!
Havala SDP i SBB vi gazite po logorasima, invalidima i zrtvama BiH, sram vas bilo djubrad SDP-ova i SBB-ova