Komentari (197)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada god se SDA HDZ SDS a sada i SNSD nesto dogovore to ne ispadne dobro. Zivi bili pa vidjeli ima tu neka caka. I devedesetih su se dogovorili pa su tekle rijeke krvi.
@Yenicer91 nepismena seljacino procitaj jos jednom
@Yenicer91 pa ne procitas a pises. A ne sjecam se da sam s tobom ikada pricao. A da ti vala iskreno kazem ne volim nikoga ali najmanje ove gore pomenute i SBB sam zaboravio staviti. Mislim da je najbitnije da Komsic bude clan predsjednistva za ostalo me boli q.
SBB sigurno gradi bolju Bosnu i Hercegovinu, državu za sve njene gradjane!Bravooo SBB 🔝🔝🔝
@ajfilgud Odlicno razmisljanje
@AQTheReturn koji si ti bolesnik! NEVIĐENO.
Ne obra se bostan,dok...,dok sljive ne popadaju!Jel kontate?
Puna podrška SBB-u Mostar na čelu sa gospodinom Anelom Kljakom.
Godinama SDA i HDZ ne zele izbore u Mostaru,bratski se dogovorili da podjele mostar. SBB im je pumutio racune jer SBB zeli NE Bakirov Mostar ,NE Draganom Mostar vec Mostar svih gradjana BiH...Svaka casta SBB-u...
nece zar to biti izbori u Mostaru, nakon 300 godina ? :)
Fahrino upozorenje je upalilo... Napokom su SDA i HDZ shvatili da se izbori moraju odrzati,inace ce doci do finansijske blokade grada Mostara. Jos jedna pobjeda SBB-a. Bravo Fahrooo...Bravo Kljako...
Posto Gradsko vijece Mostar nema legitimitet da donosi budzet,njega donosi Federalni parlament Na nedavno odrzanoj tribini u Mostaru,predsjednik SBB-a je zaprijetio da zastupnici SBB-a u Federalnom parlamentu nece podrzati donosenje budzeta za grad Mostar.
Jak je pritisak Amera, jak ....jer bez toga ne bi se ni u putu sreli , današnji sudionici sastanka u Mostaru...
Puna podrska SBB-u i predsjedniku Gradskog odbora Anelu Kljaki na energiji koju ulaze da se iznađe rjesenje koje bi zadovoljio sve strane pa da se napokon odrze izbori u Mostaru.
SBB stalno dokazuje da radi za narod, samo naprijed!!!
Bravo SBB :) samo naprijed, za bolju budućnost.
Kljako svaka čast!!!
DAJ BOZE I DA STA OPET NE ZAS...TE DO POCETKA IZBORA A POGOTOVU COVIC I HDZ
https://wiki.royalfamily.ba/wiki/Stećak
Hercegovci, Kljaku i njegove da nagradite na predstojecim izborima..
@AQTheReturn https://www.youtube.com/watch?v=h6s2nSKGamE ZA MOG BOOKIRA!
joj ovih debila što im smeta SBB, bavite li se vi necim osim SBB-om, pa pogledajmo samo dešavanja u državnom parlamentu, jedan od najaktivnijih i konstruktivnih poslanika dolazi iz reda SBB. nije da sam pristalica ili nešto, ali realno Arnaut rastura.
@AQTheReturn koji si ti bolesnik! NEVIĐENO.
@AQTheReturn https://www.youtube.com/watch?v=h6s2nSKGamE
PRIKAŽI ODGOVORE (1)