Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Citajuci komentare, jasno se moze vidjeti zasto niko normalan i ne pomislja da ode u koaliciju sa sda. Jadan je nacin na koji djeluje ta stranka i kakve skripte daje tim svojim botovima. Gomila gnusnih uvreda i lazi svaki dan izadje iz te fabrike spinova i podvala. Truju na druge i vrijedjaju a traze koaliciju. Druge nazivaju izdajnicima dok dodiku daju sve sta pozeli.
Kriminalnu organizaciju sda, njihove ljigave botove, njihove medije kao stav, faktor, slobodnu bosnu itd treba rusiti. Oni su tamnicari ove drzave i ovoga naroda. BiH blok je taj koji treba poslati ovaj politicki olos na smetljiste historije. Kako sad, tako za dvije i cetiri godine. Ni za zivu glavu koalirati sa sda. IDEMO IH RUSITI
BiH blok treba povesti revoluciju u ovoj drzavi. Treba biti primjer da normalni srbi i hrvati u ovoj drzavi konacno progledaju i vide da od hdz-a i sndd-a nema nista. Vrijeme je da ova drzava konacno ispljune taj otrov koji se zove sda/hdz /snsd. Vrijeme je da nacionalisticke politike odu sa scene i da pocnemo zivjeti normalnije. Sta god vam podvaljuju, ne gutajte. Imali su svoju sansu.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Jusko WC koridor Stucnjak za sve i svasta
Ekipe...
Ma sve isti lopovi , nema tu koja je ko stranka . 5% od njih bi moglo sta napravit i rade normalno . Ostalo sve lopovi ..
Dini se kupila nova jakna a Damir još u tenama hoda, nepravda u startu.
Ima li koji Hrvat medju ovim pa taman i s halal certifikatom
Zvonko Marić
Ja se zovem S.Preletačević.Inače sam direktor jedne javne kantonalne firme.Do sada sam bio član sljedećih političkih stranaka , hronološki: SDA, SZABIH, SDA, SBB-a i sada sam u SDA.Spreman sam se učlaniti u neku od 6 stranaka koje će činiti vlast u KS, a sve zbog mog daljnjeg ostanka u direktorskoj fotelji. Inače sam sklon smutnji, spletkama, lažima i lažnim obećanjima, te smatram da sam idealan da i dalje budem direktor.
@RoziTulipan "Treba biti primjer da normalni srbi i hrvati u ovoj drzavi konacno progledaju i vide da od hdz-a i sndd-a nema nista". koja si ti budaletina i ubleha, međede jedan glupi. Nisu srbi i hrvati ludi da idu vama na ruku, vi samo možete palamudit ovdje gdje Bošnjo kontrolira teritoriju a kod njih ste "non grata", debilu!
Ova cvjecka tulipan, prava SDP plitka cvjecka,samo ne znam je li Cengic, Masic ili onaj treći. Na što spade SDP.
Od ove postave jedino Dunovic može biti neko ko vrijedi. Ovo ostalo tanjez. Važno je da je od ovo malo postave troje DIFovaca i Rile. Gdje smo dosli,da ne vjeruje zdrav mozak.
Zar SBB-e,nije jasno rekao da nece ni jednu poziciju u vlasti
svima ja ovde vjerujem osim dini konakovicu i fedji kojovicu ja i dalje tvrdim da su onjih dvojica trojanski konj u ovoj koaliciji tj produzena ruka sda
Hajde kad vidim sliku hadži dine konakovića, čovjek ima glasova ali kad vidim onog ublehaša kurića koji glumi vlast a stranka mu totalni gubitnik ili onog gordaninog sina, nemam napretka mjesec dana! Eeee moj dino s kim ti vlast praviš ..........
Šta je ko danas hajrovo ovdje?
i tako...gladni i nezasiti svoja će suha grla nakvasiti budžetskim sisama. Jadna ti majka, kad "šestorka" krene da muze, uh!
Dino sa rukama u djepovima, maskirao se u plavusi slika2. ... ehhehe
slika 3, Dino postao celava Plavusa... ups sory to je dopredsj.fenderacije