Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Helsinškim odborom za ljudska prava RS-a" Koji paradoks, republika srpska je nastala na genocidu, etničkom čišćenju, protjerivanju, rušenju, paljenju, silovanju, logorima, masovnim grobnicama.... i sad kao takva, dakle, genocidna tvorevina ima odbor za ljudska prava???
Kad ćemo se dozvati pameti pa napraviti logore za ove koji su tada naređivali da se prave logori, a svoju guzicu su sklanjali na sigurno... Strpati sve velike srbe, velike hrvate i velike bošnjake u jedan veliki koncentracioni logor neka se međusobno poubijaju.