Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedino što nam garantuje mir u Bosni. Nato. Sve ostalo na stranu ali nama u Bosni, Nato znači mir. Po ovim našim mi bi još uvijek pucali jedni po drugima i trećim.
😮
Sudija sviraj kraj Rs pobedila
Opet naslov jedno a tekst sasvim drugo saradnja pa saradnja dodik i Rs 2 0 pazi naslova a pazi teksta klix gasi novine niste vi za taj poso
I da opet dole pise sto i dodik neku vece nema nato eto vam saradnja toliko 😆
Mozete sanjati 😆 nece bosna u nato price za budale a vi samo nastavi te ove teme jos 20.0000 puta ssmo napred
Bitno je da je NATO u BiH što znači da će i BiH u NATO.
Ja iz ovog teksta vidim da nato spominje saradnju nigdje sto he na tragu Dodikove price.Komsicu sta ti kazes?
Bosanski pravoslavci u NATO-u, zamisli, ko bi rekao... Pjevat ce entitet 2 ilahije kao Toma Zdravkovic pjesmu Lili Marlen, a NATO ce da samara.
Nece jedino dzikani ostavite njih da ih mozemo sa vama bombardovat hihihihihi
Stefan96: mi i naši istomišljenici to jest slobodarske kulture su već bombardovali srbe kao i tallibane jer su Srbi nekakva ekstremistička religijska skupina isto kao tsllibani
Da dolazi još bombardiranja Srba
Ode on javit u štab!!!
Bosna je odavno u NATO-u, uskoro će biti i zvanično. FSB i ruski vrh su utjecali na skrivanje ratnih zločinaca od haškog suda i samo lud može misliti da su Rusi i njihov utjecaj poželjni u BiH.
a referendum? pita li iko ovaj narod dali to hoće?
Sta ces pitati narod? Zbog naroda smo u ovoj situaciji. Nek potpise ulazak u NATO bez referenduma. Narod se ne pita i ne treba da se pita za te stvari..
Nece vlasi na istoku
Genocidlije na hapaurinima