Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Levatluk par-excellans. www.popstan.net - popis stanovništva putem internet-a, na facebook-u izjasnite se već danas, i ne čekajte ove političke hoštaplere da još prolongiraju popis stanovništva!
nacionalna pripadnost:BOSANAC... etnicka pripadnost:BOŠNJAK maternji jezik:BOSANSKI JEZIK Bošnjaci nisu nacija...Bošnjaci su konstitutivni narod koji sacinava bosanskohercegovacku naciju, zajedno sa ostala dva konstituttivna naroda u BiH. Srbi i Hrvati su i nacije jer imaju svoje maticne nacionalne drzave i svoje maternje jezike. Bošnjaci nemaju svoju nacionalnu drzavu, nemaju svoj nacionalni Bošnjački jezik i nije priznata Bošnjačka nacija Dakle Bošnjaci su etnička skupina,etnija, koja konstituiše bosanskohercegovačku naciju.
Izgelda da neki trebaju da se sijete zasto ovaj popis nije uraden prije. Radi lopova dode + covica ovaj se popis odugovlaci > 7 godina. Sve probaju da smanje broj Bosnjaka (Bosanaca) u Bosni (ime je tacno, "Hercegovina" je dodatak od austrijanaca). A koga to smeta Bosnjak? Srbi ili Hrvati nama nece vise namecat neke lazi. 70 godina su oni nas lagali, dosao njima kraj. Pored toga ovaj nacin popisa je skup i nepotreban. Pogledajmo kako to SWE, SLO, GER, NL, DK, FIN,.... rade. Puno jeftinije/efikasnije a svake godine imaju aktuelne podatke. Kad bih se ovaj novac za popis preusmjerio u odgovarajuce institucije/urede/ministarsatva/ Bosna bi mogla ustedjet ogroman novac.
Da se SDA nije bunila i pravila kampanju Vazno je biti Bosnjak... Do sad bismo imali popis i ne bi nam trebale kojekakve monitorning komisije... Mogli smo to i sami uraditi....
Prepali se svi... ovi konstitutivni da ce biti vise Bosanaca i Hercegovaca nego njih zajedno....
bice jednog dana...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)