Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opa, i danas komentari dozvoljeni... Aj fino, nek imaju djeca gdje da se mrze kad ustanu...
Bravo, sky drums. Prava dijagnoza.
Ovo se ne smije dozvoliti! Ali dzaba govoriti glupom Bosnji...
Doći će i ona majka od jedinog poginulog vojnika u dobrovoljačkoj,što potvrđuje i kukanjac,Gospođa je Majka i to poštujem,majčina ljubav je nemjerljiva ali neke stvari su jasno vidljive.
u toj ulici ste pobili mladice od 18 god nikad to nije bio cetnik nit je imo priliku da bude neg su imali losu srecu da budu u JNA u to vrijeme .. mene samo zanima ocel bit uzivo na tv ako se pocnu tuc da si nabrzinu kupim kokice i cips nestalo mi a mrsko mi ic u prodavnicu .. a kladim se da ce bit bradonja sa obe strane :)
ocito si promasio temu ... kad bude tema o tome sto su skorpioni pobili one jadnike (ako asociras na taj dogadjaj) onda ce i moj komentar da bude drukciji sad za svaki slucaj otvori temu gore i procitaj ocem je rijec
ee cek samo da razjasnim nisma ja cetnik ja sam ustasa tako danebi bilo zabune i da promasio si temu vjerujmi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa eto imaju pravo cetnici da se okupljaju na dobrovoljackoj, posto vlada demokratija...
Komentari su zaista užasni, vjerujem da ih pišu oni što ne znaju šta je rat i što bi pobjegli kada bi prvi metak puknuo. Komentari imaju nesagledivu štetu, naravno ne samo klixu nego i na društvenim mrežama. Budite malo odgovorniji i nemojte nešto previše da želite da se ne bi ostvarilo.
Povratak Srba u svoj rodni grad Sarajevo je garancija opstanka BiH.
To nije odgovaralo onima koji su danas na vlasti.
Moramo biti mudri i ne nasijedati na bilo kakve provokacije...,jer bi sve sto se desi Dodig okrenuo protiv nas u njegovom vec poznatom stilu...
Četnicima niko ne bi trebao da dolazi. Ali nema kod nas vlasti da to zabrani.
poginuli neka pocivaju u miru, a zivi da pamte, i molim vas da postavite tv i pustite kukanjca da kaze istinu, jer to treba da cuju svi, a narocito rodbina poginulih. neka se istina zna i neka se upamti.