BiH
0

Predstavljeni kandidati SBB BiH u Bihaću

Sarajevo-x.com
Pred više od 2.000 ljudi, Savez za bolju budućnost BiH - SBB BiH - Fahrudin Radončić, u nedjelju (26. septembar) je u Bihaću predstavio svoje kandidate iz Krajine za kantonalni, federalni i državni nivo, navodi se u saopćenju stranke.

Fahrudin Radončić, predsjednik Saveza i kandidat za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH poručio je da ćemo za nekoliko dana birati između evropskog puta i zastave EU s jedne strane i, s druge strane, palestinskog šala koji ćemo nositi ako nastavimo da se ne bavimo ekonomijom, razvojem, nego svađama i sukobima.

"Nama ne treba obična pobjeda. Nama treba velika i spektakularna pobjeda, jer jedino tako možemo imati efikasnu vlast", kazao je Radončić.

SBB BiH u nedjelju je imao i politički skup u Prijedoru na kojem su kandidati za NSRS potencirali da je Bošnjacima u RS preko glave lažnih zaštitnika u liku SDA i SBiH iz Sarajeva i političara u liku Silajdžića koji daju zapaljive izjave nakon kojih povratnici ne smiju mirno zanoćiti, a taj isti Silajdžić je samo jednom došao u RS i to da nije posjetio povratnike.