Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
FB status „Ratko Mladić is now friend with Vojislav Šešelj and Radovan Karadžić,.. Ante Gotovina and 6 others like this.\"
Srpski grad sa dva slova? AG
\"Samo bez panike i propustite malu djecu i žene. Nemojte da se koje dijete izgubi. Ne bojte se ništa, niko vam neće ništa uraditi...\" Ratko Mladić, Potočari, 11.07.1995
AKO SE U.SERE.M OCU LI I JA BITI HEROJ ?
Ne kupujte mu Pampers pelene, kupite mu turski Molfix nek mu se pakšu ospe od muke. ;)
hrok,hrok, opet sam se us.ro :(
Normalno da ce mu smanjiti, ionako mu mogu dokazati pravno samo za mozda tri koje bi heroja odvele na nepostenu robiju. Taman te tri skresati i covek je nevin. Hvala Evropo.
\'EROJ VAM SE UKAKIO HAHAHAAH SERO SERO SERO SERO SERO SERO SERO SERO SERO
Dragi moji SOKOCANI, PALJANI GRADJANI KALINOVIKA I OSTALIH O.P.R.D.I.N.A, duznost mi je da vas obavjestim da mijenjam svoje ime i prezime posto sam se KUKAVICKI PREDAO i uneredio u sudnici u Beogradu u S-RATKO S-MRADIC i molim vas da me ubuduce ovako oslovljavate.. VAS EROJ..
15? Treba 8 015.
Brammertz je upravu i Tadica i bandu oko njega treba hapsiti!
ma samo tackajte :D
samo ga sto duze lijecite i drzite u zivotu, neka gnjida sto duze pati i trune u zatvoru!
proširujte proširujte govnetu......
Odmah uhapsiti Tadica i sve oko njega zato sto je pomago Mladicu u skrivanju proteklih godina. Morace se i za to odgovarati, pa necemo sad tek tako cile mile, isto tako Dodik treba biti uhapsen jer otvoreno podrzava Mladica i GENOCID!!!