Na engleskom i bh. jezicima
0
Predstavljen prvi bh. hirurški časopis
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
meni je zao da casopis nije na novu drzave a ne na entitetu
Pa eto, neka se je i to pojavilo na sceni. Nakon što smo ga na jutarnjem sastanku nakon vizite prelistali, nije se mogao dobiti dojam da se radi o respektabilnom naučnom časopisu. Valjda će poslužiti vrtoglavom uspinjanju u visine pojedinih hiruržića koji misle da je objaviti nešto prepisano, te ovlaš dorađeno stvar ozbiljne hirurgije. A nije. Već se moglo vidjeti da pojedini kupe poene, pa su svoje doktorske disertacije lagano uvrstili. Pitam se hoće li imati slijedeći članak, ima li nastavka?
Promociji časopisa prisustvovali su mnogi bh. dužnosnici, i ljekari i akademski radnici, a prisutnima se obratio i član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović, koji je također podsjetio na težak posao ljekara koji se nikada ne završava izlaskom iz bolnice ili zdravstvene ustanove. -Jest. Glavobolja kako oprati \"koverte\" koje se moraju dati da se pacijent \"pripazi\".
sad ce svaka susa kupovinom casopisa vjerovati kako je sposobna da operise u home radinosti.
Imajući u vidu uređivački sastav časopisa više bi im odgovarala tema o razvlačenju jufki i uloga bureka u zdravoj ishrani raje.
Specijalitet SRPSKIH SUPRUGA Ub.ijes muza sj.ekrom isjeces ga na komade zapalis i bacis ga laktaskim svinjama ili ga zabetoniras u hodniku.......