Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I bilo je vrijeme, treba se sav asfalt u kamene kocke i plocnike!
U tome je RAZLIKA, ako je granate za vrijeme AGRESIJE i OPSADE Grada Sarajeva nisu ostetile, gradjani Sarajeva je nisu dirali! Dok je preko 600 DZAMIJA sruseno i unisteno od strane AGRESORA za vrijeme AGRESIJE na Republiku Bosnu i Hercegovinu!
Bravo! Srediti sve trgove u gradu, apsolutno sve! Nase Sarajevo postsje evropski grad! Samo naprijed. Gradjani Sarajevo ce to znati nagraditi! Step by step i pogled SAMO prema zapadu!
Ne kontam projekat, samo postaviti ogradu i malo svijetla?
Pa nece crkvu renovirati valjda???
I crkva na takom mjestu a nema katolika...mozda bi bilo najbolje izmjestiti je...mogo bi se napraviti lijep trg...ajd ako ima vjernika ali ih nema...
Cuj sarajevo...crkva svetog josipa...kolika je...nisam zivog covjeka vidio da ide u nju ...
Ovo nije nikakav prijekat nego poplocanje ceste, trg u urbanistickom smialu je puno vise i puno sadrzajnije. Mandic ocito misli da sad pokaze da nesto radi, neradnik i uhljeb i isti kao i oni sto hoce da ga smjenu
Zašto ??
ja smatram da je krajnje vrijeme da se svi (užasno zapušteni) asfaltni trotoari na potezu od Parlamentarne skupštine do Baščaršije "podignu" i popločaju nekom vrstom ploča od prirodnog ili vještačkog kamena. Asfalt, još onako star i uništen izgleda tako bijedno i jeftino, a govorimo o centru glavnog grada države!
A crkva izgleda lijepo ...trebalo bi je malo preuredit onako da svima.odgovara pa da svi gradzani i ostali idu u nju...ovako nicem ne sluzi...
zar ne izdleda danas tako...sta ce se promijeniti
Mozete li ubaciti koje drvo, umjesto silnog kamena i betona, majku mu jbm pa nije ni cudo sto je temperatura 36+ svako ljeto..
Trni vjecnu vatru, najvece komumisticko ruglo u citavoj Europi, modernizovat Bascarsiju pod hitno!!
Prema ovim slikama najveci posao ce biti skratiti Momu i Uzeira za pola :) Salim se, izgledace ljepse, samo da ne bude ko sa "tepihom" pored Sarajke.
može to još bolje i ljeoše
bravo za drvo 😁
Bravo nacelnice. Gradjani jedva cekaju 22 oktobar da pometu seljacine koje su zalutale u Centar. Ali gradjani u pravom smislu.
Ovo mjesto zasluzuje bolji trg
Jesu li mogli dodat mozda neku klupu? Neko cvijece/drvo. Jel moglo biti neka fonatnica nesto? Ovo doslovno samo da poploocaju i lafo zavrseno
Sviđa mi se, napokon smo počeli popločavati ulice kao u europskim gradovima
Ako je pravoslavci s brda nisu srusili, muslimani je nisu dirali sigurno, sve i jedna stoji, dok su dzamije iz temelja rusili! OBRAZA i CASTI Vam?!