Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dabogda ti bilo kao što je meni bilo. Ništa ti ni manje ni više ne bih poželio. Običan, nepovlašteni građanin, neprofiter.
Sramota je da u 2012. godini, Moj Grad nema one metalne naslonjače za bicikla čak ni pred opštinama. Sto puta sam bio u situaciji da bih sa zadovoljstvom nešto obavio, (neko u školu ili na posao otišao ) samo da sam imao gdje parkirati bajk. Šuplja je priča da bi se krali. Ne bi se krali!, kada na jednom mjestu imate desetak petnaest bicikala i kada non stop jedni dolaze, a drugi odlaze i kada ima neko ko je ovlašten da malo pazi, teško bi ko odlučio da pokuša lupati lanac kojim je biciklo vezano ! ! ! Sramota za gradonačelnika i za sve ponaosob načelnike svih opština Grada Sarajeva. Bajkeri i ostali ujedinimo se i izborimo se za minimum našeg opstanka i ugodnijeg života !
Muzej DA! A gdje je bio raspisan konkurs za taj muzej? opet ista prica: privatni biznis se napaja budzetskim novcem pa se tako ispod stola dodaju projekti prijateljima! OCEKIVANO?
https://www.facebook.com/sarajevo.1992.1995 Da s ene zaboravi!
Dragi ucesnici u catovanju,bionsam unarmiji bih,od prvog dana,ali mi nije jasno kako možete da pišete o ,,opsadi Sarajeva,, kada as je svaki dan moglo da udje u Sarajevo,a istontako damizadje iz Sarajevo oko 5.000 tisuća boraca za visoko,vares,tarcin,hrasnicu,bjelasnicu,treskavicu,itd,itd. Nije nam bilo lako ali je svaki dan ulazilo oko 100 ,,trgovaca,, koji su alemku,delimustaficum stalno unosili hranu kao jaja,margarin,cokoade,kavu,teletinu,kivi,cigarete,razne sireve itd,itd. Mi smo borci za istinu i samo istinu. Nije tacno da je bila. O p s a d a. Svidjelo se to vama ili ne. Puno pusa šakom za vrat žele vam Bradinci,Konjicani,Visocani,Tarcinci i ostali Hercegovci
Podrska Muzeju opsade Seher Sarajeva, SVI zajedno za PRAVDU, ISTINU i SARAJEVO ! SVE ce proci SAMO SU SARAJEVO I BOSNA VJECNI !
STO li je Sarajevo x odlucilo i zbog u realnost promijeniti ime i TO 6-a Aprila, NIJE VAM DRAGO sto niste uspjeli UNISTITI SARAJEVO ? Nevjerovatno, mjesto taj dan da sarajevo x obiljezi necim sto je SARAJEVO ovaj portal mjenja ime ! KOJE PLJUVANJE I GAZENJE SARAJEVA !
Sarajevo x PREKRSTEN U KLIX.BA ? Sto je mile doblo platio, sarajevo x j.e.b.o vas mile i ostala c.e.tnicka klika ! X ko cetiri C !