Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledam i čudim se. Neće u EU, Nato. Samo bi u neki savez sa Rusijom. Hajde OK. Ali pun Berlin Srba, pa Pariz, pa i ostale evropske metropole. Neko ovde prodaje muda pod bubrege. A da to su ovi iz rsa sto nisu makli dalje od obronaka Kozare.
Baja veliki Knindža
a ne smiju ruski oficiri kročiti u Bosnu. to je pozitivno.
Sa jedne strane sve oficiri a sa druge međedi , od kojih je jedan stvarno prekaljeni vojnik , drugi pomoćni trezoraš a treći kapetan VP 1. čete , 4. bataljona , 17. Banjalučko Ronhilske brigade
još mahmuran, na slici 6 boli glava i metar oko nje. ko ti je kriv kad hoćeš da budeš pjevaljka ispod šatora. dodik seljak.
Dosao nacelnik staba u pravi trenutak da pokaze Dodiku da ce kad tad BiH biti u NATO-u