Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjedim evo ubijam zadatke,fiziku, da bi nesto napravio i dobio u zivotu i kontam da li su i ovi majmuni ista radili i imalo truda ulozili...??
Kako nisu, znaš koje je to laktanje bilo da dođu u vrh SzBiH. To su znoj i krv frcali.
Jesu brate, Bakir ti naprimjer tecno govori Engleski i Njemacki jezik....Inace, iza sebe ima napisanih 23 knjige, a zavrsio je 3 fakulteta, Magistrirao je Pravo u Engleskoj, Atomsku fiziku je zavrsio u New Yorku, i Zurnalistiku je cak diplomirao u Mozambiku.....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Glasaš za stranku za BiH oni se kasnije koaliraju sa SDA,glasaš za SBB ono isto..Za koga god glasaš prije ili kasnije glaso si za SDA..Neću više nikad ni glasat....
To ja odavno govorim, za koga god drugog glasas osim SDA na kraju koalira sa njima i kao da si i ti glasao za SDA. Zato ni ja vise necu glasati pa neka uvijek ta smrdljiva SDA vodi drzavu a ja cu se svim silama truditi da odem negdje na zapad pa makar i ceste cistio tamo, prao wc ili slicno, samo da dobijem drzavljanstvo.
Politicka prostitucija
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovi bi dali i žene i guzice za neku fotelju!
Kakvi vaši ,,crni,, uvjeti. Vi bi dobro plaćali (ako bi to bio uvjet) samo da ste barem malo, malo, najmanje ali u vlasti. Draži je gram vlastti nego kilogram zlata. Žalosni smo mi jadni bosanci i hercegovci sa našim vlastima. Ali ova činjenica nikoga od članova vlasti ne tangira. Važno je da oni vladaju!?
Uz odredjene uvjete????? FUUUUUUUUUUUUUJ
Ma mrs u picku maternu vise !!!! Ublehashi jedni ... oni imaji uslove neke ... joj drzave i katastrofe majko mila !
Da Baketu muzete i da se nadate da ce vam se malo popisat u ta usta koja samo fotelje interesuju, a nikako BiH i njeni gradjani. Mars bagro uskih usana, pacovskih ociju, telecih glava i cubastih prstiju.
Ovi su gori od turske, spanske, meksicke, indijske sapunice...
govnarska stranka... uslov da ostanu u koaliciji k'o biva imaju, a zapravo nemaju, jedini uslov je da ih ovi hoće, pa šta god da im daju... mogu bit' i portiri u sda, nije problem...
Otvoreno i jedino prica o stolici, i ni da se zacrveni! Profesionalac!
pa dobro ljudi jel ima iko da je opozicija u ovoj ludari od drzave ???
Vjerujem da Bakir svu noc nije oka sklopio sekirajuci se sta cete odlucit...jade jadne, umjesto da bar spasite obraz vi se zadovoljavate s mrvicama sa stola.
Izvini molim te, oni kao imaju i neke uvjete?
...ako gradimir ne mahne otokoju fotelju džaba ste krečili.
Sto me neki Srbo banova sa klixa :-D ja samo spomenuo na oboj crkvi u vodi da ce sad s..i imati priliku i da se okupaju prije molitve, a neki tamo sr bo koji dolazi u Federaciju da zaradjuje platu me banova :-D
And now, for something completely different., hohoho. Oooo. Šok i nevjerica.
a sta kaze pjesnik sa bosfora na ovo ?!