Komentari (210)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opa, sad smo i za EU?! A zasto? Ono - bojkotuj Bosnu, je** Bosnjake ali daj pare, bree, od MMF-a; pa bekane - trazi od Vučića i Srbije, to ti je "matica" kako sam kazes. I ti bi drzavu, jade :) ti bi odvajao RS? Pa ti nisi sposoban ni ovce čuvati...
Super, neka SNSD napusti vlast, odmah ih zamijenitit drugim partijama koje zele da formiraju novu koaliciju. ne vidim u cemu je problem?
Treba se izvinuti Srbiji,sto nas nije sve pobila,kako je planirala.,zajedno sa BIH srbima
Meni jedan upravo izašao iz probavnog organa.
izgledaju kao vampiri
Pa ako niste ni za sto krivi sto vas je strah revizije???? Cak i ako vi imate neke dokaze protiv nas slobodno i vi podnesite tuzbu!!! A sto se tice MMF, ugasiti RS bilo kakav dolaz novca....Nek gonecodna tvorevina zivi od prodaje sijena i magle...
"Izvinjavamo se sto ste nas neduzne pobili, sa oruzjem 3 Evropske sile koje smo i sami placali"...Milorade kapa dole sto radis u kosarci ali brate ovo nije ni za Paciju Skolu ni za djeciji Vrtic..."ZALOST" ovdje se gubi svaki kompas sa realnim svijetom.
haj ´dzikane ti se izvini za 100000 mrtvih u ime tvoga srpstva ...takvi ko ti su srbima a i srbji i nanili stetu
Koji je ovo Film?Izvinit se za genocid progon pokolj?Izvinite se vi srbima i njihovima koji su izgubili ih, koji su isto ginuli za vaśe laźi o velikoj srbiji i drźavi rs itd itd..Vi znate dobro da nije uspjelo i da laźima palite mnoge srbe laźete imate drźavu itd itd.Istina jaro sam istina moźe da bude vjećna.A bosanci hrvati nemaju kome śta da se izvine..
Radi guza ko meduza, pa eto ako nije srbija počinila genocid , onda je rukovodstvo manjeg entiteta koji će se rasformirati jer je stvoren na genocidu, to je namjanje što se može uraditi,a srbija da placa odštetu narednih 300 godina
volim te BOSNO BOSNA je jedina rijec, jedini termin, jedini toponim, jedina drzava na svijetu gdje se svako slovo u njenom imenu pise velikim formatom.To je najmanje sto BOSANAC moze za uciniti za tu svetu i najnapaceniju zemlju na svijetu.
Ovo isto bi trazili Svabe da ih nisu satrali 1945.
@Živčo ovako su ostavili fašiste u zivotu
Ja budaletine i njime se srbi ponose.
Ma idite svi al svi iz nase drage lijepe BOSNE. Al mislim na ljude koji pljuju Bosnu a primaju platu i to dobru platu to nema nigdje
Izvinjenje sto ste nas bombardovali 4 godine? Pa vi stvarno niste normalni majke mi! Cime se ba vi drogirate sta je s vama??????
BiH je psihijatrija otvoreng tipa...
Naj bolje palite traktore i napustite i BiH da nam drzavu ne prljate!