Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PA vi u SDPu ne možete da istjerate iz partije Zlatka LAgumdžiju koji u životu nije vidio radnika niti je bio sa radnikom. Za vašeg djelovanja niste 20 godina organizovali štrajkove radi kriminalnih privatizacija ! A dobro vam je poznata situacija i položaj radnika ! A ti radnici za koga su glasali na zadnjim izborima ??? Za Bakira koji im je obećao 100 000 novih radnih mjesta za 4 godine a dobar broj i za Fahrinu Bolju Budućnost ! Evo slomše se sad da opljačkaju i vojnu bolnicu al ne ide !!
Sa nacionalistickim sdp- om Milorada Dodika i titoistickim sdp-om Zlatka Lagumdzije nema buducnosti.Narodu bih je potreban evropski sdp kojeg trebaju oformiti ne kompromitovane osobe.Snagom jedne takve partije u saradnji sa sindikatom naravno reformisanim moglo bi se nesto ocekivati u pozitivnom smislu,sve ostalo je mlacenje prazne slame.
Pa kad ste bolji od ovih na vlasti zašto to niste pokazali u protekle četiri godine mandata i ponovo dobili povjerenje glasača ili hoćete da kažete da su građani glupi.
@nenadjebivi Ja ne branim ove na vlasti samo kažem da su isto radili što i ovi,pa uzmi samo Nikšićevog brata gdje su promjenili statut preduzeća da bi on sjeo na direktorsku funkciju.I koliko se sjećam oni su izbacivali sda iz vlasti a ne obratno i opet je Neka imao punu podršku sdaovih ministara u svom radu.Imam ja još more primjera o nepotizmu i kriminalu ali ostavimo to da vrijeme pokaže,ja samo ne mogu ovoga da kurva popuje prostitutki.
Ne ovo je Mapet Show sa ovim SDPom, pa valjda ste to trebali raditi od osnivanja partije...
med i mlijeko je teklo od 2010-2014 kad ste vi bili vlast 😛. vi ste lažni socialdemokrati!