Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SAMO NAPRIJED, NIŠTA NAZAD ILI NATRAG!!!
Čitava država, pa čak i dobar dio normalnih ljudi sa 24 posto, osuđuje reketaše Zlajogluove fašističke Stranke za kumove, rodbinu i prijatelje, a pogotovo njegovo koaliranje sa atentatorima i pljaškašima (Lojanovići) te i.d.i.o.t.i.m.a crnokošuljašima iz HSP, koji u uredima i sad drže biste Ante Pavelića.
Ko ovo pisa, ime i prezime ili odakle je preuzeto. ili etika je nepoznata na sax-u.
bos.njaci okanite se alko.hola pa cete imati vise bosne... Ili te pare sto dajete za pij.anke dajte za organizacije za povratak ili negdje slicno... Nemojte samo ku.kati, a ne raditi nista... Ne radimo nista , zato nas i napadaju ovoliko... A alko.hol nas moze dovesti do novog, 12 og geno.cida... Zato prestanite s tim...
Ovaj poguzvani kreten je vjerovatno dodikov najbolji prijatelj, sve je ovo predstava za ovce.
Hvala ti Bože kaj si Muslićima dao Bakirovog tatu i Silajdžića da ukinu Republiku BiH a danas kaj imaju Zlatka i Sulju tako da uskoro i te zlatne kašike dobiju
nacionalizam srpskoga naroda ,i najmanji i najveci magarac, je shvatio shtaje ,kakoje i kako ide dalje !prema tome balkanski narodi miroljubivi treba se ujediniti proiv tog gadnog,bolnog i shizofrenog zalaganja srpskog naroda i predstaviti svim demokratskim drushtvima u svjetu pa na kraju i ujedinjenim narodima u njujorku i reci stop tom nacjonalizmu .
SDP KAO NAJVECA BOSNJACKA STRANKA SA SDA IMA DEMOKRATSKO PRAVO DA GOVORI GLUPOSTI...
Ima mnogo sličnosti između Dodika i Lagumdžije, Dodik se brine o RS i poduzetnicima smanjuje birokratske prepreke i poreze, Lagumdžija se isto brine o RS i evo vidimo opet daje savjete Dodiku, Dodik se borio protiv federacije, Lagumdžija je uništio federaciju.
Kakve nacionalističke, to su nacističke izjave Dodika za koje treba krivično da odgovara a ne da se iste samo osuđuju.
Druže Zlatko po.push.im ti ga slatko
komunjare su najgora bagra, kod Mileta zna se šta ih čeka, u Grudama su manji od makova zrna, treba i u Sarajevu bandu šutnuti nogom u dupe reketaško.
Zlaja ne brani Bosnu vise molim te... popuca po svim savovima.
E MOJ LAGUME DOK SE TI BORIS ZA STOLICU U FED DODIK PRAVI MJESTO U WASHINGTONU POP U SHIO SI TI KAO I OSTALI U FED BOLJE BIH BILO DA SMO UJEDINJENI KAO SRBI
Ha, Ha, opet onaj smijesni \'TAMBURA\'.. Kritikujem i sam sebe sto se smijem necijoj ogranicenoscu. Necu vise.. Izvini Tamburo.. !!
Treba Kongres kao alibi za dosadasnje gfunkcionisanje VLASTI u drzavi. Hej, pa godinu dana pobjednicka stranka nije nasla model da se formira vlast u drzavi. Koalirali su sa bosnjackom nacionalnom strankio (SDA), a pri tome IGNORISUCI HRVATE (HDZ).. Ako je to olicenje SOCIJALDEMOKRATIJE, ne cudi ideja za vaqnrednim kongresom.. Samo zalosno je sto niko od \'kongresmena\' nece smjeti ni pisnuti..!! Sada mi je zao sto nisam SDP-ovac, dakazem....
DODO CAREEEEEE...kupi im cigare