Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glupani jedni zar vam jos uvjek nije jasna Holbrukova izjava;Amerika pocela izavrsila rat u bosni, ne spominje vas kao da vas nije ni bilo.
od rata je proslo 14 godina...kako mogu biti demobilisani borci vise....nema vise toga....mogu biti samo zaposleni ili nezaposleni....Broj RVI se povecao od 2004 godine...svima koji su dobili rješenja poslje 2004 brisati prava..rat je stao 1996 a meni se čini da smo još izgleda u ratu i 2010...ovaj broj korisnika pomoći ne bi izdrzala ni Amerika..Koliko su ti demobilisani borci dugo na sadaki da su se na nju navikli? DOSTA VISE sadake dajte im posla....
Jeste
Nije mi jasno kako propadne sve cega se mi bosnjaci prihvatimo, od sporta, preko ekonomije do budzeta. Zar smo stvarno tako nesposobni?
Pickurine lesinarskosdaovske! Šepic papčić, Tihić karinaš, onaj Zukić taki od čovjeka... Mamu vam hojratsku1
Grobari nacije iz najvećeg udruženja haračlija usaglašavaju stavove i opterećuju nas kreditima koji će unazaditi generacije koje dolaze, a nisu ni jednog svog podobnjaka otpustili iz državne službe i ako je opštepoznato da ih 50% nepotrebno sjedi i ispija kahve po ministarstvima. Sva ova sredstva će oni i njihova besmislena, podobna, nepismena administracija rasuti na plate, komisije, dnevnice, troškove prevoza, jednokratne novčane pomoći, ugovore o djelu, troškove službenih telefona itd.
Sadaka4ever?!
Lloyd 22.02.2010. u 12:14 -------------------- LAZNO PREDSTAVLJANJE. IZDAJICE IZ SDA KORISTE ISTE METODE KAO I GAZDE IM IZ BEOGRADA.
U Bosni se krade jos od ustolicenja sultana Alije velicanstvenog ,sad kad vladara nema kradu njegovi veliki veziri ,tako je to u tamnom vilajetu
Amožda sam ja donjeo pogrešan sud o svemu tome..., možda je i prije toga bilo predbankrotno stanje, pa su naknade iskoristili da to operu...
Koja suplja Sulejmana Izdajice Tihica. Sto nije o tome razmisljao kad je za vrijeme Brankovica zajedno sa Covicem donjeo zakon o borackim naknadama koje su automatski dovele FBIH budzet u bankrotni status i to iskljucivo da bi SDA i HDZ dobili izbore? ZNACI BORACKE NAKNADE SU DONESENE DA BI IZDAJNIK TIHIC I KRIMINALAC COVIC DOBILI IZBORE. TIME SU FBIH DOVELI U BANKROTNO STANJE. TO I BUDALA ZNA. SAD IH MMF STISNUO DA TO PONISTE INACE NEMA KREDITA.
Otvaramo novi krug pljuvanja. \'Ajmo, dečki!