Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo za ovaj potez. SDA MOŽETE DA NAPUSTITE KUCU VELIKOG BRATA. IZBACENI STE. IMATE 7 DANA DA NAPUSTITE KANCELARIJE.
Gradjani BiH su zeljeli promjene, a promjene su svakako napustanje vladavine SDA
Taman 100 dana.....
Napoleon Bonaparte !
Velikog sam uvjerenja da ce te biti bolji koalicioni partneri od SDA!!!
ee, vidi ovih iznad sto se raduju.. jeste vi oni sto je fahro prije izbore vodao sa sobom autobusima po lokalnim selima da se slika sa vama, i da svaki dan u havazu izlazi \"nikad vise ljudi na promociji SBBa\" ? elem nejse, fahro je konacno dobio politicku zastitu za sumnjivo zaradjen kapital, jos ima i podrsku IZ. od danas ce nam biti bolje, al samo u novinama, jer ce od sada crna hronika biti skoro prazna, kako je fahro na vlasti. bicemo gori od sjeverne koreje.
tako je trebalo jos nakon izbora
Ne moze gore od ovoga do sada biti... Zato podrska za novu koalcijiu nadam se da cete se pokazati u boljem svjetlu nego ovo sto je do sada bilo
konacno ce nam krenuti ka boljem. samo naprijed
Da napokon vidimo i te promjene za koje smo glasali, nadajmo se da ce sada sve na bolje krenuti ...
Mudro je ovo SDP odigrao. ISto ovo je spremao i SDA i to su ponudili SBB-u 5 ministarskih mjesta. Mudra odluka SBB-a i SDP-a nadmudrili su mafiju iz SDA
Ovo je bolje za BIH. SDP je multinacionala stranka u koaliciji sa SBB-om koji tezi da postane stranka centra. dobra stvar.
Ovo je odlican potez SDP-a. U svakom slucaju ce im biti bolje nego sa SDA.
Fahro ima visoke ambicije da se pokaze u politici i da okrene stranku ka centru. Ovo bi mogla biti dobra koalicija. Samo nek je SDA izasla van. SDP sada moze napraviti ono sto je i obecao 2010.
Dobrodosli u vlast. Valjda cete biti bolji od SDA.
mogli goreg covjeka u vlasti dobiti. Drazi mi je iskreni i otvoreni Milorad Dodik, nego ovaj ušljo!