Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
S tom pismenom notom ćemo uštedjet jedan list wc papira
ha ha ha ha da prosvjednu notu,svjedoci taman stigli iz Sirije,a smiješnog li protektorata,šta ono bi sa Pelješkim mostom
Želja ljiljan naš uvehli je zaslužan za ovu incijativu o protestnoj noti, jer on vjeruje selafijama pošto se on zajendo sa el mudžahidom borio rame uz rame, jer su oni bili elitna vojska armije.
hrvatski član pristao? pa kak?
Golemo, brate Boga mi. I ako je od Milorada, stvarno je puno. Aferim.
Koje kino od slucajne drzave...prosvjednu notu???haha pa kako ih nije vise sramota braniti svoje fotelje na platformi raspirivanja mrznje prema drugoj drzavi koja btw najvise ulaze..kad Hrvatska zavrne spinu i to sa svih strana onda ce kmecat...a stas pomozi sirotu na svoju sramotu...
@KraljTvrtko01 ;D što me nasmija! ma bjaaaaaži! ;) Samo cijučete!
@KraljTvrtko01 Nemojte nam bogati vise pomagati. Nadjite nekog drugog kpme je potrebna vasa hinjska pomoc rijecima sa nozem spremnim da nam ga zabijete u ledja. Ovo ti pise Bosanski patriota Katolik da nebi bilo zabune. Jbo vas Tudjman i Boban vi ste nas i Vukovar prodali cetnicima za hercegovacke vukojebine
O kakvim IT tehnologijama oni časkaju,radio sam 40 godina IT poslove ,pa mi ovo djeluje ko crtani film koji samo djeca predškolskog uzrasta konzumiraju.
Protestna nota. A Mektiću, kao državnom službeniku koji je sve otkrio, istraga Tužilaśtva.. Komedija.. Komšić " normalizator"..
Hahhha BiH je mala maca za srbiju,a kamoli za hrvatsku...
Protestnu notu. U kojem duru?
Čudo će biti!
Cuj poslali im protestnu notu. Pa mogli su jos i bajaderu da im posalju. I to onu koju uvoze kamenjarski srbi iz Hrvatske. Pa normalna drzava, bi im protjerala ambasadora, svo osoblje, povukla svog ambasadora, i prekinula sve diplomatske kontakte.Ali dobro, mi i onako nismo drzava, nego prcija, kojom vladaju begovi i stranci.
Konačno ... SOA se pokazala kao neprijateljska prema BIH ... Pakleni plan nije prošao ... Predsjednica Hrvatske na aparatima ...
Ko nadje na slici nesta crveno plavo bijele boje, dobija nagradu a za preuzimanje nagrade nek se obrati miletu
Daj ne budite smiješni, sjetili se nakon mjesec dana. Normalna država bi reagovala isti dan i sazvala vanrednu sjednicu svih državnih tijela.