Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da se razumijemo, to su mucenici, a ne ucenici.
Dajte nek Sejdo sjedne sa Covicem , nek se uslikaju , neka ga zelja mine. Ovako jadan slomi se a niko ga nigdje ne zove kada se dogovara vec mu samo kazu sta treba da odradi.
Godinama su nas ubjedjivali da je nase skolstvo najbolje, da su naša djeca najpametnija...
Na zadnjem testitanju mladih PISA BiH zauzela 62. mj. od 76 testiranih ! I niko nije REAGIRAO !!! Bez REFORME OBRAZOVANJA NEMA NAPRETKA !!! Ali sad i u narednim periodima važnije su teme FOTELJA !!! POTPIŠITE za testiranje PISA i opet ćemo biti ZADNJI !!!
Kako neko ne napravi film o nama ima materijala za 8 serijala!!!! Mnogo mi seremo za narod koji je dizao vodu turabiju... tako nam sve i treba
Ide uskoro film o BejHa.