Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koga boli k---- šta ovaj putujuci cirkus koji se ni zasta nepita nesta lafo dogovara???? i to sa josipovicem zlikovackog pogleda...mali staljin
Joj, mene fakat bude stid onako nekad kad mi dodje neko od raje iz Hrvatske u Sarajevo. Jbt, dodju ljudi savrseno normalni, nenapaceni, neiskompleksirani, ne nezadovoljni, ne nakurcheni, neoptereceni, nenatrkani. Prosto me bude stid sto sam iz Bosne.
jel Radmanovic ponio zastavu?
KAZU DA CE NA POVRATKU SVRATITI , RECI SESTRI NEKA SE PLAKNE .
Čim Zlajoglu shvati da od njegove staljinističko-fashističko- reketaško-mesarsko-crnok ošuljaške koalicije nema ništa, sve će biti riješeno. Sad serbez brišite, đoge i šagolji sa www.ka.nd.ah.ar.x.com
neka te Žehljko još malo tamo, baš me jutro obradio komšo Mujo! ah meraka! poželila se brate osunjećenog! u onog mog mamlaza nekako malen, jest da sam mu naredila da ga osuneti, al opet niša! a u komše mašala! da ga se dva oka nagledaju! ne mogu ga prestat ljubit!