Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za 100 miliona veći budžet ministarstva odbrane, šta priča Komšić?
popio brat, a i vjerovatno je dobio naredbu da malo prosipa maglu malosvjetskim sda glasacima jer su polako poceli gubiti povjerenje.
To je za plate. Šta će nam to kada fali oprema, a Hrvatska svojim građanima dijeli pozive za ratni raspored-kretenu!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Gledaj sejde poštenjačine,16 god.maglu prodaje
12 godina Oružane snage zbog SDA imaju iste Plate i nije ga sramota biti protiv budžeta kojim će vojnik dobiti povišicu. Sramotno
Ne seri Komsicu,sta je tvoj ministar zubonjica uradio za 4 godine...
Becirovic treba da ima svoje ili da slijedi politiku Komsica u predsjednistvu
Hrvati uvijek nesto protiv, uzp.
Tako je Denise sve radi kako ti naredi Dodik i Snsd , mamu vam Izdajnicku
Apsolutno se slazem sa Komsicem..a Becirovic me iznenadio sto je podrzao ovaj prijwdlog..jel mu to mala plaća?, jel nam ne treba novac za naoruzanje, pa da li je vidio koliko okruzenje izdvaja, a mi..ma fuj za Becir..
Ima tu Denis da glasa za Dodu! Tacno zadnje sto sam ikad mislio da cu pomisliti jeste da je SDA bila sposobnija od SDP-a. Problem SDA je sto su iznutra kormpirani i kradu vlastiti narod ali u sustini su nazalost bolju drzavnu politiku vodili nego sto to 8ka radi! Sa izuzetkom revizije tuzbe, to im ne oprstam!
Hrvat protiv Bošnjaka i Srba
Sad će Komšić ko Dodik sve glasati protiv
Rumenko potpiso
Neka traži zaštitu vitalnog ineresa od Doma naroda🤣🤣🤣
Komsic najvece zlo u BiH. Zavadi nas medjusobno.Zavadi nad sa susjedima.Sad udario i na Amerilance.
Ma sta je sad Becirevicu ti ide da razgovaras sa rukovodstvom Nato alijanse a glaso si za budzet u kome nema novca za oruzane snage.
Znao sam da je mutavi rumenko Bećirović mamlaz koji ne konta šta mu se pred očima dešava
Igrajte se Bosnjaci a komšiluk se naoruzava , udaraju na okolne drzave sto tajnim sluzbama sto medijima pod njihovom kontrolom. Evo Srbi I Albanci novu Jugoslaviju prave uz Amin zapada a u BiH se prave vece demokrate od starih Grka te malo njemy malo njemu dok ne pokucaju I traze sve . Da opet docekaju novi Balkanski sukob nepripremljeni to samo mogu idioti ili neko ko stvarno voli da ga drugi biju
Kad nam je zemlja ovako nadarena, bogata mi sebi svakako možemo priuštiti da budemo glupi. Problem je kad živiš u vukojebini pa moraš biti pametan