Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E sad nahebasmo svi odreda
ako gazda baja oliti dodo kaže ne onda džaba usvajate ha ha ha
Jel to predsjedavajuci ne koristi PC? Ili on diktira, a ovi prave puskice...
I realno najbolje bi bilo da se BiH ugasi i pripoji Hrvatskoj koja je već u EU.
@issue ne možemo Austriji, neće hrvatsko cvijeće nikad na to pristati.
Evo Hrvati jedva cekaju da stampaju Arapima putovnice...ne budi naivan, Bosnjaci su od tog odustali jos davno, vjerojatno im se svidjela ideja Jedne i Jedine samo sto to u praxi ne mogu provest u djelo...interes RH je Mostar i Hercegovina, samo to ne zele otvoreno rec(jos)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Najbolje od svega je to što je Bakir potpisao ugovor sa Dodikom da sve što se ova tri člana dogovore Dodik mora aminovati inače su se bezveze dogovarali.
kako Ivanic uopste moze sjediti u predsjednistvu a glasa protiv drzave i ustava te drzave, pa bar bi Bakir trebo trazit da ne sjede u istoj sobi
To ste trazili, lijepo smo vam govorili da je prica flupa, ali dzaba...
Bakir 23,7, Dodik 49, Čovic 27,3
mislis da je to rjesenje
bakir luzerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bnuhashahhahahahhahahahhahahahahha
Trazite ili nudite posao? Posjetite http://idealanposao.com
Da znaš, nije bitna ideologija, bitna je biologija Bitna je genetika balije, ustaše i četnika (to je bitno) Svaka ovca svome krdu krave uz telad U šarena vrata gledat jedni drugima mater jebavat