Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodik u fazonu na slici “ko vas je dirao momci, sad cu ja to rijesiti” 😂
@leksaurin10 ... a vala jeste baja pravi u odnosu na ova dva gu3na havera, samo su se još trebali za rukice uhvatiti
Sutra Miletova izjava ”Mi nikad nismo bili protiv NATO saradnje.. bla bla” i onda opet po genocidnoj agendi
A vidi dode ko mr ben na steroidima
idu na prezentaciju Dejtona 2 tj cjelovite BiH bez kantona i distrika i govana, znaci 1 predsjednik 1 vlada 1 organizacija pa jbte drzava nam kao jedan omanji gradić u Europi a komplikovan ko Amerika..nije posteno. restart nam trrba svima. hvala Europo..
Je li vas sramota glasaci kakvim qoortonima ste (pro)dali svoj glas?
dodo nece smjeti doci! opet ce otici rusu da se isplace:):):):):)
a kad ce ambasadori pozvati članove predsj. u svoje rezidencije DA održe sasatanke
Prije nego sto je uslikana slika, Dodik se pocesao ljevo rukom po svome shupkuuu pomirisao pa briso od sako... ima i video klip koji laktas covjece.
Traktorista iz Laktasa
u cipelama pa na tepih!!!
Dodiku treba neko grbu da skine da ga vise nemuci
Kakav autogol Dodika da izabere "podobnog" Bosnjaka koji je ustvari srbin i krsti se. A imao je sta da kaze za pravog hrvata Komsica.
mogućnost da SNSD imenuje na to mjesto predsjednika mladih svoje stranke, bilo bi loša poruka za demokratiju i prava konstitutivnih naroda u RS-u. O tome je sinoć govorio i zastupnik Miladin Stanić (SDS). Iznenadio sam se njegovom otvorenošću kada je kazao kako žele da postave nekoga ko se izjašnjava kao Bošnjak, a ide u crkvu da se krsti
Sva trojica su mi vrh.. Vidi ovog Dodika, stišče lijevom rukom kao da mu je mikrofon u ruci pa da zaurla "Otišla si jednog dana, sad se vraćaš upišana".. Hahaha, komedija
⚜🇺🇸 🇹🇷 🇧🇦
Sada ce svi da dobiju po cvoku...To je taj protektorat !!!
Ovaj Duduk stvarno ne zna stati normalno pred kamere da se slika ko covjek, uvjel ispadne ko nekakvo spadalo, savije se sajla, strasilo za ptice. On je samo za šatora i guče, uhljup pravi.
Hahahahahahhahahahahahahahahaha vidjaj frankestajna 👀😂😂😂😂 bjezite narode