Komentari (147)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vozni park kriminalca...bandita
Vozni park kriminalca...bandita
haj nek mi neko objasni koji će ku.ac Predsjedništvu BiH, kao organu koji je potpuno marginalan, čak 36 vozila?
ovaj voyni park je ya ocekivati...nece se voyiti i konjskim kolima okolo sa predsjednicima drugih drzava! PROBLEM su vozni parkovi na nizim novoima vlasti...federalni,kantonalni opcinski...yasto ONI treba da imaju bjesne aute_
Oni iz ovih limuzina ne vide i ne čuju zapomaganje naroda.
Ko kaže da su Predsjeništvu gluhi telefoni ?? Limuzine se redovno fogovaraju imaju i tri predsjendištva a u Ustavu samo 1 ! Sada bi ih tužio UStavnom sudu, al ko bi proveo presudu, SMIJU MU SE VIŠE I DJECA ! A inama koji ove odabiremo na svoju štetu ! Sve bi ovo Tio polsao biciklom da se voze, pi... im materina !
Neka samo derite kad debili, pardon borci "satro" nemaju muda da protestuju!!!!
protest treba čim se uoči neka greška.kod nas političari idu na posao biciklom ili autobusom .imaju takva auta samo ako zatreba a ni blizu koliko ih ima bih.ako to neko upotrebi u priv. svrhe bude objavljeno na TV.auta trebaju za bolnice policiju ..sve to treba iz temelja mijenjat.
SDA do groba
U TA VLASKA USTA☝️
Ima se može se
Pa moraju se ljudi vozati Neće pjeske valjda na posao
na posao se ide privatnim autom ili javnim prevozom
Udri muski!!!!!
Nije tačno, centrotrans i grass imaju skuplje vozne parkove.
ne može se na odmor i službeno putovanje u golfu, mora Audi mlađi od 5 godina
Najskuplji park,najskuplji trotoar,najskuplji kilometar autoputa,najskuplja zgrada vlade,najskuplja pepeljara,najskuplja telekom usluga,najskuplja administracija na Svijetu...a sve gola fukara!