Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
što ne smijeniste mi.ran.d.u, šćer našeg veeelikog p.je.sn.ika, ak.ad.emi.ka, alk.oho.li.ka i n.ema.nji prodate duše? nije se još dovoljno nahapala?
nije ni tebi lahko
ŠĆA JE BAA,JAHRANE BA, ŠĆA NAM RADE BA OVI ĆEHETNICI,AGREHESIJA BA ,GEHENOCID,ZLOĆINAĆKA RS,FAŠIZAM,AGREHESIJA BA JOHHOO BA...MI SMO TI BA MULTI -KULTI SREDINA SVHE GRADŽANI I GRADŽANKE,PRAHVIMO DVORHANE BOLAN JARO,JOOHOO ĆEHETNICI BA DODIK I ĆOVIĆ,MA SAMO U HEVROPU BA AGREHESIJA JARO BAA,PLJUĆ,SRAĆ,BLJUĆ,GRR,BRR ,PRD,MRD