{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Predsjedništvo BiH razmatra Izvještaj o izvršenju Budžeta institucija

F
7.7.2010. u 07:24
0
0
Predsjedništvo BiH razmatra Izvještaj o izvršenju Budžeta institucija
0
Predsjedništvo BiH razmatra Izvještaj o izvršenju Budžeta institucija
Predsjedništvo BiH danas će na 75. redovnoj sjednici razmatrati Izvještaj o izvršenju Budžeta institucija BiH i međunarodnih obaveza BiH za 2009. godinu.
U dnevni red sjednice uvršteni su sporazumi između Bosne i Hercegovine i Kraljevine Švedske, te Bosne i Hercegovine i Savezne Republike Njemačke o razvojnoj saradnji.

Predsjedništvo BiH će, među ostalim, razmatrati i Informaciju o učešću delegacije Bosne i Hercegovine na sastanku ministara odbrane zemalja učesnica u misiji ISAF-a, te Prijedlog odluke o produžetku mandata kontingentu Oružanih snaga Bosne i Hercegovine u mirovnoj operaciji Ujedinjenih nacija u Demokratskoj Republici Kongo.

Kako je najavljeno, bit će razmatrano i više sporazuma iz oblasti sigurnosti, te prijedloga odluka za vođenje pregovora radi zaključivanja sporazuma Vijeća ministara BiH i određenog broja zemalja o međusobnom ukidanju viza za nosioce diplomatskih i službenih pasoša.

Jedna od tačaka dnevnog reda sjednice bh. Predsjedništva je i Ugovor između Bosne i Hercegovine i Svete Stolice o dušobrižništvu katoličkih vjernika, pripadnika Oružanih snaga Bosne i Hercegovine.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: