{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Predsjedništvo BiH održalo hitnu sjednicu

F
24.11.2011. u 17:35
0
1
Predsjedništvo BiH održalo hitnu sjednicu
0
Predsjedništvo BiH održalo hitnu sjednicu
Foto: Arhiv/Sarajevo-x.com
Predsjedništvo BiH danas je na hitnoj sjednici donijelo Odluku o prihvatanju Memoranduma o razumijevanju između Vijeća ministara BiH i Vlade Lihtenštajna o uspostavi migracionog partnerstva između BiH i Lihtenštajna.
Predsjedništvo BiH je donijelo Odluku o pokretanju postupka za vođenje pregovora radi zaključivanja tehničkog aranžmana između Vijeća ministara BiH i State Departmenta Sjedinjenih Američkih Država za pomoć u uništenju lakog naoružanja/lakog oružja, te raznih vrsta streljiva.

Predsjedništvo BiH je donijelo i Odluku o produženju mandata za 12 mjeseci brigadiru Mirsadu Ahmiću, vojnom predstavniku BiH pri NATO štabu u Bruxellesu te Odluku o produženju mandata za 12 mjeseci pukovniku Boži Skopljanoviću, vojnom atašeu pri Ambasadi BiH u SAD-u.

Donesena je Odluka o produženju mandata za 12 mjeseci brigadiru Mihajlu Vujoviću, vojnom savjetniku u Stalnoj misiji BiH pri OSCE-u i UN-u u Beču i vojnom atašeu pri Ambasadi BiH u Republici Austriji.

Predsjedništvo BiH je donijelo i Odluku o produženju mandata za 12 mjeseci brigadiru Enesu Husejnoviću, šefu vojnog dijela misije BiH pri NATO-u u Bruxellesu, saopćeno je iz Predsjedništva BiH.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: