Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad im je u interesu da nepismeni samo budu u bih. pametan narod bi davno skinuo ove 3 budale
njima treba glup narod, ucinice sve da imamo lose skolstvo, da smo sto dalje od svijeta, jer PISA testovi najbolje pokazuju kakvo su nakaradno skolstvo napravili sa vjeronaukama , nenormalno visokim projekom, stranackim direktorima ,stelama
Koliko sam vidio, PISA testovi nisu neka mudrost, samo treba objasnii đacima šta ih čeka. A to je koncept ne učenja napamet, nego zaključivanje iz teksta na način u "pitanju je odgovor", koji podatak u tekstu je bitan koji nebitan. Objasniti da evolucija nije nešto protiv religije nego svakodnevan proces koji se dešava i kad vuk lakše zimi uoči smeđeg a ljeti bijelog zeca, pa vemenom u Kaliforniji ostane više smeđih a na Aljaskoj bijelih zečeva.
I bolje je da ne ucestvujemo, pustimo se one olimpijske "vazno je ucestvovati" 😂😂😂
Ko izmisli ove skraćenice nanu li mu naninu. Pa da su barem naše nego još na stranom jeziku
Prosječni IQ u BiH je na nivou Pakistana i Maroka...82.
Preoptereceni su restoranima i smisljanjima kako da ukradu Zasto bi im to bio prioritet.........