Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad dodje vrijeme pravdanja potrosenih para bit ce jos Fikretovih ventilatora, turistickih trafika i kojecega sto je bilo neophodno toliko da se ne pita za cijenu.
Kakav budžet od skoro milijardu maraka, dok postoji dug od preko 800 miliona KM! Čuj lani vratili samo 18 miliona KM?! Lopovi na vlasti kradu i balahaju, nikom ne odgovaraju za lopovluke, i tako se nonšalantno navodi da će ove godine potrošiti milijardu KM našeg novca uglavnom na svoje plate i razne vidove pljačke i izvlačenja novca iz budžeta što za lično bogaćenje, što za kupovine izbornih glasova
Nije mi jasno kako opozicija šutke toleriše što ni nakon proteka 6 mjeseci ove godine država nema usvojen budžet za ovu godinu. Često sam već pisao da bh opozicija svojim neradom pomaže vladajuće lopove
Narod treba da odlučuje sa budžetom. Pa nisu ga oni punili. Štetočine
O PRIJEDLOGU budžeta za 2020 godinu raspravlja se krajem mjeseca juna te iste godine. Očigledno je da nacionalne stranke ne znaju i ne mogu. Treba ih skinuti s vlasti na izborima (ako izbori ne budu pokradeni).
Grok, grok je danas u Šeher Sarajevu, najljepsem gradu na Balkanu. Grok, Groku ce da bude lijepo. A, onda tuzan i potisten ode u entitet Smrad Tamjana.
@LuciferoviPodanici Fujto Futavi 4 pasosa promijenio u 2 godine, e moj Fujtane.