{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Predsjedništvo BiH danas o Oružanim snagama BiH

S
18.4.2012. u 07:55
0
1
Predsjedništvo BiH danas o Oružanim snagama BiH
0
Predsjedništvo BiH danas o Oružanim snagama BiH
Predsjedništvo BiH danas će razmatrati prijedloge odluka o izmjenama i dopunama odluke o veličini, strukturi i lokacijama Oružanih snaga BiH i o uništavanju municije i minsko-eksplozivnih sredstava, te informaciju o bilateralnim sporazumima o odbrambenoj saradnji.
Prema predloženom dnevnom redu, Predsjedništvo BiH razmatrat će pozivno pismo generalnog sekretara UN i predsjednika Generalne skupštine UN, upućeno predsjedavajućem Predsjedništva BiH, za učešće na tematskoj debati na visokom nivou o stanju svjetske ekonomije i finansija u 2012. godini, koja će biti održana u maju, u New Yorku.

Članovi Predsjedništva razmatrat će i izvještaj Centralne banke BiH za 2011. godinu, izvještaj o radu Agencije za osiguranje depozita BiH za prošlu godinu, te finansijski plan za 2012. i informaciju o usvojenim izvještajima o radu Izvozno-kreditne agencije BiH i izvještaju ovlaštenog međunarodnog revizora.

U saopštenju iz Predsjedništva BiH navodi se da je na predloženom dnevnom redu i prijedlog odluke o prihvatanju Memoranduma o saradnji u oblasti turizma između BiH i Katara i prijedlog odluke o pristupanju BiH Protokolu o izmjenama i dopunama Bečke konvencije o građanskoj odgovornosti za nuklearnu štetu.

Sjednica je zakazana za 12.00 sati u zgradi Predsjedništva BiH, a nakon redovne sjednice bit će objavljeno saopštenje.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: