{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Predsjedništvo BiH danas odlučuje o Prijedlogu budžeta BiH

F
27.4.2012. u 07:56
7
5
Predsjedništvo BiH danas odlučuje o Prijedlogu budžeta BiH
7
Predsjedništvo BiH danas odlučuje o Prijedlogu budžeta BiH
Predsjedništvo BiH će danas održati hitnu sjednicu na kojoj će razmatrati Prijedlog budžeta institucija BiH i međunarodnih obaveza za ovu godinu.
Prije hitne sjednice, članovi Predsjedništva održat će redovnu sjednicu na kojoj će razmatrati poziv za učešće na Samitu država centralne Evrope koji će se održati u Ukrajini od 11. do 12. maja, i poziv za učešće na SEECP Samitu predsjednika država i vlada, koji će se održati 15. juna u Beogradu.

U prijedlogu dnevnog reda redovne sjednice je i Informacija o toku priprema za međunarodnu vježbu "Zajednički otpor12", koja će biti održana od 28. maja do 7. juna te informacija o uključivanju i aktivnostima Bosne i Hercegovine na uspostavi Balkanskih zajedničkih vojno-medicinskih snaga "Balkan Joint Military Medical Task Force" (BMTF),

I prijedlog odluke o pokretanju postupka za vođenje pregovora radi zaključivanja sporazuma između Vijeća ministara Bosne i Hercegovine i Vlade Republike Slovenije o razmjeni i obostranoj zaštiti tajnih podataka je na dnevnom redu današnje redovne sjednice Predsjedništva BiH.

Članovi Predsjedništva razmatrat će i Provedbeni protokol između Vijeća ministara Bosne i Hercegovine i Vlade Savezne Republike Njemačke o implementaciji Sporazuma o readmisiji osoba koje borave bez dozvole te isti takav protokol s Vladom Češke Republike.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: