Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
UmorniZabacKermit Samo mržnju širiš Hajde jednom budi čovjek a ne uvjek naciofašista i mrzitelj sve što nije po tvom zaluđenom razmišljanje
Dzaferovic je slušo Baketa a Denis ce slušat Dragana kako je krenulo....
Dejtonskim sporazumom 2/3 vlasti na nivou BiH,drže njeni neprijatelji od potpisivanja sporazuma,pa kako možemo očekivati bilo kakav napredak BiH. Samo skidanjem dejtonske ludacke košulje BiH može naprijed.
Bećir zvani smješko, okružen savjetnicima nebošnjacima i starim komunjarama je idealan član predsj. za otvaranje dječijih vrtića, izložbi likovnih umjetnika, sajma organske hrane, sijela međureligijskog vijeća... A pitanja poput nemanja prava Bošnjačke djece na bosanski jezik u RS, pokušaj entiteta da otmu pitanja energetike i drž. imovine sa državnog na entitetski nivo – e ta pitanja, koja „ne relaksiraju međunacionalne odnose“, to će ostaviti ekstremistima iz DF i SDA.
Idemo lagano, Krišto, izmjena izbornog zakona - hrvatski član predsjedništva, koncesija na vode RS-u, šume RS-a, stop NATO-u... Sve je to naša osmorka uspjela isposlovati, "skidam kapu".
UBLEHA JE DA ĆE NEBOŠNJAK BEĆIROVIĆ SPREČAVATI ANTIDRŽ. PROJEKTE. ON ĆE BITI SLABIJI I OD 8-KE, JER NJEGA JE IZABRALA AA KROZ 11-TORKU. ON JE SADA DUŽAN I KUNTI I PANTI, ZATO SVO VRIJEME DAJE NEKA LIMUNADA SAOPĆENJA O EUROATL. INTEGRACIJAMA, ON ĆE SVAKAKO IĆI NA RUKU FGR-u, ČIJI GLASNOGOVORNICI (PJANDURA) KAZAZ I IVANA MARIĆ I Ž. PAPIĆ ZAGOVARAJU POPUŠTANJE SPRAM VELIKIH SH. POJEKATA KOJI SE PO NJIMA ZARAD RELAKSACIJE NAC. ODNOSA TREBAJU SA DRŽAVNOG SPUSTITI NA ENTITETSKI NIVO.
Dio 8-morke u Laktašima a dio u Lištici na konsultaciijama.. sta dalje
Protekle cetri godine he Dodik blokiro sto je na stolu bilo..ali Hajde da se kladimao da ce ova dvojica sonja sve izglasati sa Cvijanovickom sto od njih bude trazio poslusni sluga Niksic..zvani Kompenzaciskki.
Eto dokle je osmorka dogurala da Komšić i Bećirović ne budu na istoj strani. Svaka čast uhljupi.
Smeta im Komsic a ne smeta Covic, iako Covic sa agresorima sjedi i onim istocnim i onim zapadnim. Cudno
Sejdo da ima gram obraza ne bi predstavljao hrvate u 4 mandata sa bosnjackim glasovima njemu su bitni samo fotelja i pare
Rumena pica vazda bila
Pa dobro Hrvatski clan, Srpski clan i Denis...ide HDZ i SNSD gore.
Popusi ga BiH nakon 30 godina....
Ne kontam ovaj narod koji je pristao na zivot u Bosni, zemlji koja se vodi kao zemlja 3 konstitutivna naroda. Narod koji navija da se pozicije dobiju po nacionalnom ključu, nategnutim i losim rogatim odnosima, pa da se cetiri godine medjusobno blokiraju. Nije Bosna u Miru pala kako neki pisu, nego nakon 30 godina pokusava lijepo i mirno. Ne potpaljujte narod i smirite se