Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najjači smo, imamo 3 predsjednika
troglavo cudoviste
Bermudski trougao :D
Jel idu sa tri aviona ili jednim??Ako je sa jednim daj bože da se sruši.Jest da bi bila katastrofa al šteta nikako.
sreca pa imaju male glave...
Nadam se da ce nas lijepo predstaviti.Treba im svima dati poDrsku!
Koznu,naravno!
Kakva bruka, 3 konja nas predstavljaju eto koliko smo sposobni.
Sta si bosno docekala fuj fuj fuj da nam vladaju tri jebane budale drzavu
Troglavi predsjednik će imati delegaciju kao svi ostali zajedno
Vrlo rado bi vidio Martina Raguza na mjestu Predsjednika iz reda hrvatskog naroda. Za Covica su Hrvati samo Hercegovci, iako na potezu Sarajevo - Travnik - Orasje zivi gotovo 3 puta vise Hrvata nego u Hercegovini.
@alice cooper Tvoja racunica ne valja! Prostudiraj sljececi Wiki-link: http://hr.wikipedia.org/wiki/Popis_katoličkih_kućanstava_i_vjernika_u_Bosni_i_Hercegovini @od_topole OBOZAVAM LJUDE KAO TI. 1. Ako sam kenjator: gdje? Referenze, obrazlozenja,...? 2. Jedan seljak kao ti meni govori da sam kenjator? Da nije smijsno bilo bi za plakati, a sad cu ti iz inata navesti zasto: imam sve u zivotu: zenu, 2 zdrave djece, zena doktorica na Opcoj bolnici u Sarajevu, imamo 2 stana u Sarajevu i kucu u Trogiru, imamo 2 automobila, ja sam Doktor nauka, tacnije Dr.-Ing. sa titulom sa Univerziteta u Minhenu i University of California, Berkeley i promovirao sam kod uvazenih Prof. Dr.-Ing./Univ. Tokio Martin Buss te Prof. Dr. Clare Tomlin sa UC Berkeley. Uz to imam firmu u Sarajevu sa 52 stalna radnika, NISAM NIKAD BIO U NEKOJ PARTIJI, dijete sam sehid jer su mog oca ubili cetnici na Trebevicu, rodjeni sam Sarajlija i imam, da napomenem, PRESRETAN BRAK, ZDRAVU PORODICU, mlad sam i uspjesan. A sta si ti? Jado, koji je dosao da moje komentare "demantuje" na svoj bijedni nacin. Kao sto rekoh: da nije smijesno, bilo bi za plakanje. A SAD UZIVAJ. Doduse: sad aces poceti sigurno pisati kako sam "nafuran", itd. Kann es kaum erwartet! Besides: you can talk to me on English, German, Italian and Spanish. I'm a multilingual person, just contrary to you, poor boy.
...što bi reko džej, nedelja i svi ste tu...
...jel ovo dobri naš lik opet pjenu bacio :)))